TRANSFORMER Микробранова печка со керамички емајл, 23l

FG87SUG/OL

The item is in the cart.

Скара

Тип

23 литри

Капацитет

Керамички емајл

Материјал / Обработка

489 x 275 x 360 mm

Надворешни димензии (ШxВxД)

Ceramic Inside™

Микробрановата печка TRANSFORMER има мазна керамичка внатрешност којашто лесно се чисти и нема да се изгребе или да избледе со тек на време. 99,9 % антибактериска заштита и внатрешност отпорна на гребење направена да трае.

Ceramic Inside™

Еколошки режим

Микробрановата печка TRANSFORMER има најниска потрошувачка на енергија при мирување во светот. Потрошувачите може да заштедат до 40 % енергија во мирување.

Еколошки режим

Брзо одмрзнување

Брзото одмрзнување ти овозможува да ја одмрзнеш замрзната храна брзо и рамномерно. Храната нема да стане кашеста. Одмрзни ја замрзнатата храна во нејзината најсвежа состојба, така што ти и твоето семејство може да уживате во вкусна храна кога и да посакате.

Брзо одмрзнување

Локален рецепт

Задоволи ја желбата за традиционалните вкусови на домот, со големата разновидност на однапред програмирани локални рецепти на Samsung MW5200J Solo/Grill.

Локален рецепт

Троен систем на дистрибуција

Имај совршено зготвени јадења секој пат, благодарение на Тројниот систем на дистрибуција – микробрановите се испорачуваат преку три отвора во рерната за пошироко покривање и попрецизна дистрибуција на топлината

Троен систем на дистрибуција

Сигурносна брава за деца

Микробрановата печка TRANSFORMER е безбедна за деца со специјални брави за да ги заштитат детските раце од опасност.

Сигурносна брава за деца
  • Скара Тип
  • 23 литри Капацитет
  • Керамички емајл Материјал / Обработка
  • 489 x 275 x 360 mm Надворешни димензии (ШxВxД)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

  • Тип на производ Скара
  • Oven Capacity 23 литри
  • Материјал на внатрешноста Керамички емајл
  • Надворешни димензии (ШxВxД) 489 x 275 x 360 mm

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.