DW4000RM Машина за садови со помалку бучава 46dB

DW50R4040BB/EO
Боја БелаБела

The item is in the cart.

Целосно вградена

Дизајн

18"

Големина

Нема

Боја/Материјал

Ротационо

Начин на перење

Помалку бучава. Помалку врева дома.

Помалку бучава.

Избегни создавање врева со бучна машина за миење садови. Коритото од нерѓосувачки челик е направено да создава многу помалку бучава. Апсорбира многу од бучавата и вибрацијата во текот на работењето, со што работи исклучително тивко. На 46 децибели таа е потивка од вообичаен разговор.

Помалку бучава. Помалку врева дома.

Заштеди време со еден час миење и сушење

1 час експресно миење

Чистење и сушење на садови многу побрзо со опцијата 1 час експресно миење. Совршена е за малку валкани предмети кои не бараат навистина интензивно чистење, како чаши, прибор за јадење и чинии. Ќе ги стави низ целосен циклус на миење и сушење во рок од 60 минути, заштедувајќи ти време.

Заштеди време со еден час миење и сушење

Обезбедува дополнителна безбедност од штета од вода

Aqua Stop

Остани безбеден без неочекувана штета од вода со функцијата за безбедно запирање вода (Aqua Stop). Го затвора доводот за вода и струјната врска го запира работењето на машината за садови. Така се заштитува од добивање електричен шок и потенцијална скапа штета од вода во твојот дом.

Обезбедува дополнителна безбедност од штета од вода

Флексибилно прилагодување на висината со еден допир

Автоматско прилагодување

Лесно се вклопува во различни видови и големини на садови. Со еден допир, карактеристиката Автоматско прилагодување овозможува горната полица да с движи горе или долу. Со создавање повеќе простор на долната полица, може да с сместат различни големини и форми на садови, вклучително големи лонци, широки послужавници и големи чинии.

Флексибилно прилагодување на висината со еден допир

Лесен простор за полнење и оптимизација на приборот за јадење

3-та полица

Измиј прибор за јадење и големи садови поудобно со 3-та полица. Обезбдува посветен простор за сместување на приборот за јадење и кујнскиот прибор. Предметите можат лесно и брзо да се ставаат и вадат. Во споредба со моделите со две полици на Samsung, таа исто така ослободува повеќе простор за остатокот од машината за садови за други предмети.

Лесен простор за полнење и оптимизација на приборот за јадење

Хигиенско плакнење за отстранување бактерии

Хигиена

Исплакни хигиенски за да ги отстраниш микробите и бактериите. Со одредени програми, опцијата за Хигиена го проширува крајното плакнење и ја зголмува температурата на водата на 70˚C. Ова овозможува подлабинско чистење со дезинфекција на висока температура. Така твоите садови, приборот за јадење и приборот за готвење се секогаш безбедни за употреба.

Хигиенско плакнење за отстранување бактерии
  • Целосно вградена Дизајн
  • 18" Големина
  • Нема Боја/Материјал
  • Ротационо Начин на перење
  • 9 P/S Перформанси
  • 2660 ℓ Годишна потрошувачка на вода

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промена.