Главна визуелна слика за Galaxy Studio

Galaxy Studio доаѓа во градот близу до тебе.

Се прикажува слика на Galaxy Studio
*Сликата се користи за илустрација и може да се разликува од вистинското студио.

Доживеј го супер моќниот Galaxy Note 9 во Galaxy Studio

Го прославуваме промовирањето на Galaxy Note 9 и ги доближуваме најновите иновации од технологијата на Samsung директно до тебе.
Доживеј го новиот супер моќен Galaxy Note 9 како никогаш досега. Доживеј ги револуционерно интелигентната камера и S Pen што можe да прави повеќе, па можеш и ти. Те очекува уште многу повеќе во Galaxy Studio.

Твоето локално Galaxy Studio ти ги носи најдобрите функции од Galaxy Note 9 со можност да ги почувствуваш во приспособени кабини преку демонстрација на најнова технологија и забава.

Слика од масата на локалното Galaxy Studio
Слика од кабината на Galaxy Studio
Слика од кабината за виртуелно доживување во локалното Galaxy Studio
*Сликата се користи за илустрација и може да се разликува од вистинското студио.

Лондон, Обединето Кралство 17 август – 30 септември

Вестфилд, Лондон
Ariel Way, Лондон. W12 7GF

Од понеделник до сабота: 10:00 ч. – 22:00 ч.
Во недела: 12:00ч. – 18:00 ч.
Работно време за државни празници: 10:00 ч. – 21:00 ч.

Слика од мапа на локацијата на Galaxy Studio во Лондон

Galaxy Studio Информации

Дубаи, ОАЕ 19 август – 15 септември, Mall of Emirate Sheikh Zayed Rd
Од сабота до среда: 10:00 ч. – 23:00 ч.
Од четврток до сабота: 10:00 ч. – 24:00 ч.
ВИДИ ПОВЕЌЕ
Мелбурн, Австралија 23 август – 30 септември, La Trobe St & Swanston St, Мелбурн, Викторија
Од сабота до среда: 10:00 ч. – 19:00 ч.
Од четврток до петок: 10:00 ч. – 21:00 ч.
*На денот на отворањето (23 август) 18:00 ч. – 21:00 ч.
ВИДИ ПОВЕЌЕ