Незапирлив живот

Видете ги најдобрите моменти од нашата виртуелна конференција.

Главна слика за „Незапирлив живот“, виртуелна конференција и медиумски настан на Samsung

На 2 септември, ги поканивме нашите малопродажни и медиумски партнери, како и неколкумина среќни членови на Samsung, да учествуваат во сеопфатен виртуелен настан: Незапирлив живот.

Во ова уникатно дигитално искуство ги откривме најновите иновации кај куќните апарати, визуелните прикази и мобилната технологија и прикажавме како иновациите на Samsung ориентирани кон луѓето овозможија поврзани, беспрекорни искуства да се живее „Незапирлив живот“.

Снимка од преносот во живо на „Незапирлив живот“.
Снимка од преносот во живо на „Незапирлив живот“.

Гледајте го „Незапирлив живот“

Погледнете го видеото погоре за да го видите „Незапирлив живот“. Слушајте ги специјалните гости, како што е Главниот директор за маркетинг на Samsung за Европа, Бенџамин Браун, додека се преместувате од една соба во друга во виртуелниот дом преполн со нови технологии, уреди и искуства за поврзано живеење.

Екосистемот на Samsung со нови уреди и искуства.

Поврзани искуства за модерен живот

Отсекогаш сме се стремеле да ја поврземе нашата страст за иновации со реалниот живот и секојдневните потреби на нашите клиенти, од максимизирање на забава во домот до зголемување на ефикасноста и одржливоста со паметни дигитални уреди. Токму затоа „Незапирлив живот“ се одвива во виртуелен дом, а не во виртуелен конференциски центар.

Разгледајте некои од објавите подолу за да дознаете како оживува екосистемот на Samsung.

Наскоро

Најновите објави од „Незапирлив живот“

Galaxy Tab A7

Нашиот најнов таблет го поставува стандардот за забава во домот и во движење.

Наскоро

Слика од новиот Galaxy Tab A7.

Овој Premiere

4K, со нов проектор со троен ласер, не познава граници.

Наскоро

Слика од новиот проектор Premier 4K.

Не може да чекате?

Разгледајте некои од нашите најнови производи.

Слика од новиот Galaxy Note 20 | 20 Ultra 5G

Galaxy Note20 | 20 Ultra

Прочитајте ги овие приказни следно

Аманда Рач Ли води дневник на својот Galaxy Tav S6 Lite со темносиво пенкало S Pen додека седи на дрвено биро. Таа носи џемпер во морнарско-сина боја со црвени и розови линии.

Трикови за креирање распоред Со помош на таблет

Кралицата за водење дневник Аманда Рач Ли ти покажува како да си го организираш животот и да го подобриш учењето.

Госпоѓа во стан се потпира на биро и пишува нешто на парче хартија на табла со исечоци

Како да работиш од дома и да си најдобар

Совети за работење на далечина без губење на ритамот.

Жена во кола безбедно пребарува на својот телефон

Data Detox: Како да ја зголемите вашата дигитална безбедност

Сведете го на минимум вашиот дигитален отпечаток и зголемете ја максимално вашата мобилна безбедност.