Прикажани се паметен телефон и паметен часовник со хаштагот „Age of Experience“, а под него има лице на робот. Прикажани се паметен телефон и паметен часовник со хаштагот „Age of Experience“, а под него има лице на робот.

CES 2020 Пред-шоу клучен момент

Понеделник, 6ти Јануари,2020 18:30
Palazzo Ballroom во Венецијанскиот Хотел

Samsung се обидува да го збогати секојдневниот живот на луѓето преку иновативна, интерактивна и интелигентна технологија. Нашата визија за иднината е вистинско искуство на Samsung, прилагодено на сите.

#Together With You #Together With You

Клучен момент на Samsung на CES2020

Добредојдовте во ерата на доживувања Добредојдовте во ерата на доживувања

Добредојдовте во ерата на доживувања

Запознај ги твоите нови роботски животни сопатници

Нудиме поголема персонализирана грижа со Samsung Health

Џогирај на Хималаите од дома: AR Fitness со GEMS

[CES 2020 Keynote] Step Into the Smart Home of the Future l Samsung [CES 2020 Keynote] Step Into the Smart Home of the Future l Samsung

Зачекори во паметниот дом од иднината

Ѕирни во паметниот, попогодниот град на иднината

Безбедност на податоците: Едно нешто за кое нема компромиси

Поддржани производи

Погледни ги најновите производи на Samsung.

QLED 8K

Искуси ја моќноста на иднината надвор од границите

Телевизорот The Sero е поставен во бела просторија, со екранот во хоризонтален режим, на кој е прикажана зграда. Телевизорот The Sero е поставен во бела просторија, со екранот во хоризонтален режим, на кој е прикажана зграда.

The Sero

Мобилна забава, уште подобра на телевизор

Телевизор со рамен екран на кој се прикажува бел кит Телевизор со рамен екран на кој се прикажува бел кит

Soundbar Q800T

Слушај го и почуствувај го 3Д опкружувачкиот звук изработен од Samsung Audio Lab во Калифорнија

2 модела на Galaxy Note10, Note10 plus со сино пенкало S Pen 2 модела на Galaxy Note10, Note10 plus со сино пенкало S Pen

Galaxy Note10

Со Galaxy Note10 и Note10+ дизајниравме мобилно искуство што е како компјутер, конзола за игри и професионална камера, сите во еден уред.

Човекот стои пред фрижидерот, а детето седи на масата јадејќи и смеејќи се. Човекот стои пред фрижидерот, а детето седи на масата јадејќи и смеејќи се.

Family Hub™

Тоа е повеќе од фрижидер, тоа е Family Hub™

Седење во комфорот употребувајќи SSD за употреба во лаптопот Седење во комфорот употребувајќи SSD за употреба во лаптопот

Пренослив SSD T7 Touch

Пренеси за миг, безбедно со еден допир

Das robotergesteuerte GEMS wird aufrecht vor einem weissen Hintergrund gezeigt. Das robotergesteuerte GEMS wird aufrecht vor einem weissen Hintergrund gezeigt.

Систем за подобрување и поттикнување на одењето (Gait Enhancing & Motivating System)

GEMS се носиви роботски решенија коишто им помагаат на лицата со попреченост да одат, па дури и им помагаат на здравите лица подобро да вежбаат.

Два лесни за употреба AI услужни модели на роботи што го подобруваат животот Два лесни за употреба AI услужни модели на роботи што го подобруваат животот

Идни AI проекти

Целта во иднина на Samsung AI проектите е да направи позитивен допринос за општеството и да го обликува светот со Samsung производи со персонализиран, лесен за употреба AI сервис

CES 2020 Најдобри од наградите за иновативност

CES 2020 Најдобри од наградите за иновативност

Дознај повеќе за CES 2020 на Samsung Новости

Дознај повеќе за CES 2020 на Samsung Новости

LED дисплеј осветлен на начин да може да имитира урбана заднина со сини светла, во согласност со темата „Samsung Digital City“ на CES 2020. LED дисплеј осветлен на начин да може да имитира урбана заднина со сини светла, во согласност со темата „Samsung Digital City“ на CES 2020.

* Фотографиите се симулирани и служат само за илустрација. Спецификациите на изгледот, дизајнот и GUI (графички кориснички интерфејс), кои не влијаат на перформансот на производот, подлежат на промени без известување.
* Достапноста на производите може да се разликува во зависност од регионот.