Galaxy Studio visual image Galaxy Studio visual image

Galaxy Studio доаѓа во градот близу до тебе.

Се прикажува слика на Galaxy Studio Се прикажува слика на Galaxy Studio

Доживеј го супер моќниот Galaxy Note 9 во Galaxy Studio

Го прославуваме промовирањето на Galaxy Note 9 и ги доближуваме најновите иновации од технологијата на Samsung директно до тебе.
Доживеј го новиот супер моќен Galaxy Note 9 како никогаш досега. Доживеј ги револуционерно интелигентната камера и S Pen што можe да прави повеќе, па можеш и ти. Те очекува уште многу повеќе во Galaxy Studio.

Твоето локално Galaxy Studio ти ги носи најдобрите функции од Galaxy Note 9 со можност да ги почувствуваш во приспособени кабини преку демонстрација на најнова технологија и забава.

Слика од масата на локалното Galaxy Studio Слика од масата на локалното Galaxy Studio
Слика од кабината на Galaxy Studio Слика од кабината на Galaxy Studio
Слика од кабината за виртуелно доживување во локалното Galaxy Studio Слика од кабината за виртуелно доживување во локалното Galaxy Studio

*Сликата се користи за илустрација и може да се разликува од вистинското студио.

Лондон, Обединето Кралство 17 август – 30 септември

Вестфилд, Лондон Ariel Way, Лондон. W12 7GF

Од понеделник до сабота: 10:00 ч. – 22:00 ч. Во недела: 12:00ч. – 18:00 ч. Работно време за државни празници: 10:00 ч. – 21:00 ч.

ВИДИ ПОВЕЌЕ
Слика од мапа на локацијата на Galaxy Studio во Лондон Слика од мапа на локацијата на Galaxy Studio во Лондон