Фотографија

Терапија со животни

Видеа на слатки кучиња со забавено снимање кои ќе ти го подобрат расположението.

Видеа на слатки кучиња со суперзабавено снимање Видеа на слатки кучиња со суперзабавено снимање

Без разлика дали минуваш низ лош период после раскинувањето или едноставно имате лош ден, факт е дека видеата со слатки кучиња ќе направат да се чувствуваш подобро. Затоа, се здруживме со The Dodo да ги собереме најдобрите видеа на кучиња со забавено снимање и резултатите се навистина прекрасни. Спреми се за твоја нова пасија со домашни миленичиња.

Видеа на кучиња со забавено снимање Видеа на кучиња со забавено снимање

Корги во парк со суперзабавено снимање Корги во парк со суперзабавено снимање

Слатко куче кое си игра со црево во видео со забавено снимање Слатко куче кое си игра со црево во видео со забавено снимање

Подготвен си да направиш сопствени видеа на кучиња со суперзабавено снимање?

1. Отвори ја апликацијата „Камера“ и допри „Суперзабавено снимање“.

2. Постави на рачно и започни со снимање.

3. Притисни на копчето „Суперзабавено снимање“ кога ќе посакаш
моментот да трае.

4. Допрете „Стоп“ и твоето куче сега е ѕвезда во видео со суперзабавено снимање.

Galaxy S9: Како да го користиш суперзабавеното снимање Galaxy S9: Како да го користиш суперзабавеното снимање

Покажи ја твојата љубов кон кученцата

Направи го твоето кученце славно на Instagram со Galaxy S9 и Galaxy S9+ +. Сними го секој симпатичен момент со суперзабавено снимање, а потоа направи го GIF-слика, додади музика или забрзај го.

Прочитај ги овие приказни следно