Фотографија

Професионален видеозапис кој се вклопува
во твојот џеб

Оди зад камерата, сними ги фотографиите и создај визуелно ремек-дело со нашите најнапредни Galaxy уреди досега.

Samsung Galaxy S21 5G е поставен на статив и свртен кон пејзаж од пустина на самрак. Други две потрадиционални камери се наместени врз стативи до него. Samsung Galaxy S21 5G е поставен на статив и свртен кон пејзаж од пустина на самрак. Други две потрадиционални камери се наместени врз стативи до него.

Новиот Galaxy S21 се надоврзува на нашата најсовремена технологија за камера за да ја создаде најмоќната видеокамера што некогаш сме ја вклопиле во паметен телефон. Завиткан во нов, впечатлив контурен дизајн, Galaxy S21 може да го ослободи скриениот филмски визионер во секого, без разлика дали снимаш краток филм или твојот прв предизвик за танцување на ТикТок. Читај понатаму за да го откриеш богатството на филмските алатки кои ти се на дофат на прсти.

4

Видеоквалитет достоен за голема филмска слика

Одликувајќи се со реален видеозапис од 8K, Galaxy S21 Series ги комбинира можностите на некои од најнапредните видеокамери на пазарот со џебна големина за да овозможи појасна, поостра и пофина визуелна снимка—дури и при слаба осветленост. Покрај тоа, 8K Video Snap ти овозможува да извлечеш албум со јасни фотографии со високи резолуции од 33 MP, директно од твојата снимка, за да може да создаваш неверојатни фотографии од сè, од ползења на бебе до прошетки на кучиња.

Млад човек во бела качулка и црвена капа покажува кон својот Galaxy S21 додека прави „селфи“ во пустина. Млад човек во бела качулка и црвена капа покажува кон својот Galaxy S21 додека прави „селфи“ во пустина.

Ти си режисерот сега

Возвиши ги своите снимки од домашно видео во блокбастер, со бескрајно приспособливиот спектар на поставки, прегледи и карактеристики, благодарение на карактеристиката Director's View. Избери помеѓу минијатури во живо од фотографии одблиску, фотографии од средна оддалеченост, и фотографии од широк агол, и контролирај го секој агол на содржината. Добиваш ниво на контрола кое е досега невидено кај еден паметен телефон.

4

Биди во тек со акцијата

Свиленкасто глатките подвижни снимки што ја следат енергијата и акцијата на сцената без да пропуштат ритам, бараат многу тешка, скапа опрема—освен ако ги имаш Galaxy S21's напредните поставки за брзина на кадри и AI технологијата Super Steady. Сега може да снимаш Super Steady 60FPS видеозаписи од скејтбординг или првото возење на велосипед на твоето дете—Galaxy S21 ги компензира сите удари и тресења, измазнувајќи ги снимките како сѐ да си снимил на професионална платформа.*

Не пропуштај ниту еден миг Не пропуштај ниту еден миг

Не пропуштај ниту еден миг

'Вистински незаборавните видеозаписи не настануваат затоа што некој потрошил 20 минути поставувајќи агли и поставки—тие настануваат затоа што сите биле присутни во моментот. Со Single Take, едноставно може да се фокусираш на моментот додека го доживуваш, а подоцна да ги обработиш аглите.** Само насочи, кликни и снимај до 15 секунди и автоматски добиј разни стилови, агли и формати.

*Опцијата Super Steady е достапна само кога снимате во FHD резолуција.

**Single Take AI снима слики и видеозаписи до 15 секунди. Форматот и количината на резултатите од Single Take може да се разликуваат во зависност од оригиналната слика. Резултатите може исто така да се разликуваат помеѓу фотографиите направени на предната и задната камера.

Светла, камера, акција

Разбуди го внатрешниот режисер во тебе со потполно новиот Galaxy S21. Земи го својот сега.

Следно, прочитај ги овие приказни