Фотографија / Мртва природа

Твој е денот,
твоја е ноќта

Сликај ги и сподели ги твоите омилени места од светот.

Ноќно фотографирање и фотографирање градски пејзаж на улица Бурбон

Разликата од дванаесет часа може буквално да ги претстави нештата во различна светлина. Кои се твоите омилени места за фотографирање на полноќ и напладне? Биди креативен и користи ги хаштазите #withGalaxy и #contest за шанса да си истакнат на страницава. Сакаме да ги видиме твоите најдобри градски и ноќни пејзажи.

Национален парк Улуру Ката Тџута, Северна Територија, Австралија
Пристаништето во Сиднеј, Нов Јужен Велс, Австралија
Image
Samsung Gallery

Апликацијата Samsung Gallery то овозможува да ги поставиш денските и ноќните верзии од фотографиите една до друга, со што ти овозможува лесно едитирање веднаш од твојот уред.

Повеќе
Image
Samsung Gallery

Апликацијата Samsung Gallery то овозможува да ги поставиш денските и ноќните верзии од фотографиите една до друга, со што ти овозможува лесно едитирање веднаш од твојот уред.

Повеќе
Главен град на Тексас, Остин, Тексас, САД
Главен град на Тексас, Остин, Тексас, САД
Остин, Тексас, САД
Градот Њуjорк, Њуjорк, САД
Плоштадот Вашингтон, Њуjорк, Њуjорк, САД

Како да ја направиш снимката

Овие алатки ќе ти помогнат да снимиш совршени фотографии во кое било време од денот, па така може да создадеш свои дневни и ноќни ремек-дела.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Samsung Gallery

Samsung Gallery

Пренослива надворешна батерија за брзо полнење 5100 mAH

Подлога за безжичен полнач EP-P3105

Прочитај ги овие приказни следно