Фотографија

Улично фотографирање
во стилот на Барселона

Градот низ очите на реномирани улични фотографи.

Фотографии од улиците на Барселона снимени со Samsung Galaxy S9+ Фотографии од улиците на Барселона снимени со Samsung Galaxy S9+

Независно дали е ноќ или златен час , Барселона е секогаш подготвена за фотографии во крупен план. Испративме избрана група од улични и фотографи со мобилни апарати за да го извлечат најдоброто од тмурен дождлив ден и да ни доловат што тие виделе со Samsung Galaxy S9+. Ова е нашиот избор на најдобрите.

 Улични фотографии и фотографии во движење од Барселона на Samsung Galaxy S9+  Улични фотографии и фотографии во движење од Барселона на Samsung Galaxy S9+
Улични фотографии и фотографии во движење од Барселона на Samsung Galaxy S9+ Улични фотографии и фотографии во движење од Барселона на Samsung Galaxy S9+
Тип
Облаци распослани пред сонцето, создаваат покривка од изедначена светлина што допринесува за неверојатни снимки.

“Луѓето поминуваат и одвај ќе забележат…но со фотографија, за момент може да се задржите на она што го гледате.”

-Marcello Zerletti / @zerletti

Фотографија од улица во Барселона снимена од височина со Samsung Galaxy S9+ Фотографија од улица во Барселона снимена од височина со Samsung Galaxy S9+
Тип
Закачи го телефонот на балкон или клекни на ниво на улицата за да го добиеш вистинскиот агол.
Улиците на Барселона се рефлектираат во локвите со вода Улиците на Барселона се рефлектираат во локвите со вода
Вртење во круг на танчар снимено со супер забавено движење на улиците на Барселона. Вртење во круг на танчар снимено со супер забавено движење на улиците на Барселона.
Прочуената архитектура на Барселона изгледа прекрасно на Samsung Galaxy S9+ Прочуената архитектура на Барселона изгледа прекрасно на Samsung Galaxy S9+
Тип
Играј со шемите создадени од зградите и небото. Твојата следна супер снимка може да е над тебе.

Твојот следен пријател на патување

Кога одиш да истражуваш, биди сигурен дека може да ги сликаш знаменитостите на јасна дневна светлина и на супер слабо светло.

Прочитај ги овие приказни следно