Продуктивност

Вашиот водич за тоа како да постигнете повеќе

Работа

Мисии од успешни
млади претприемачи

Инспиративни совети и мисии што се кријат зад нивната храброст, токму на време за новата година.

More
Триптих колаж од Сони МекКракен, Катерина Шнајдер и Кевин Лин. Од лево кон десно, Сони МекКракен седи со преклопени дланки во бел контејнер. Бели кутии за амбалажа се наредени позади него. Следно, Катерина Шнајдер стои и се смее со прекрстени раце. Облечена е во портокалов фустан. Зад неа има жолта маса и запалена ноќна ламба. Последен е Кевин Лин кој стои насмеан и со преклопени раце. Облечен е во сино-зелен пуловер и стои пред бела просторна позадина.

Поврзана креативност

Рамнотежата меѓу работата и приватниот живот

Најново

Galaxy S20 Ultra

Два телефони Galaxy S20 Ultra, еден во Cosmic Black, еден во Cosmic Gray, што се гледа од задниот дел под три четвртини агли