Samsung Within

Приказни за иновативност и инспирација

Запознај го #TeamGalaxy

Мили Боби Браун, Стив Аоки, Лил Мигуела и Нинџа се доказ
дека може да го направиш она што не можеш #DoWhatYouCant и дека сѐ е можно.

#TeamGalaxy групна фотографија на која се прикажува (LTR): Мили Боби Браун клекната во бели потпетици додека гледа нагоре надесно, Стив Аоки позира со рацете во воздух испружени и нозете свртени еден кон друг навнатре, Лил Микела стои високо и ги преклопува рацете низ градите и изгледа самоуверено директно напред, Нинџа носи розова тренерка додека ги протега рацете на десната страна и стои со левата нога покажувајќи нанадвор.

Откриј ја сцената

Погледни што имаме друго

ЗАБАВА

Маскирај го твојот QLED-телевизор со амбиентален начин на работење

Телевизор што се вклопува во просторот

Дознај повеќе
Семејство јаде на трпезариска маса. Зад семејството, на ѕидот виси QLED-телевизор со вклучен режим за информации. Со режимот за прикажување на информации, QLED-телевизорот во амбиентален начин на работење се претвора во табла за временска прогноза во кујната.

Нашето наследство

Смартфон кој е физички тестиран на притисок во лабораторија

Поглавје 6: Тестирање за животот

Гледај како ги туркаме границите на нашите телефони, за и ти да успееш во тоа.

Eкран на смартфон на кој се наоѓа слика нацртана со S Pen пенкалото

Поглавје 5: Повеќе од пенкало

Како S Pen пенкалото ја надминува улогата на обична алатка.

Внатрешен изглед на телефон

Поглавје 4: Телефон изграден од сомнеж

Велеа дека тоа неможе да се направи. Меѓутоа, ние успеавме.

Човек на врвот на снежен врв

Поглавје 3: Eкстремни услови

Изградени да те следат до краевите на Земјата и подалеку.

Светлечка планета во галаксијата

Поглавје 2: Значењето на нашето име

Што има во името.

Астронаут во вселената гледајќи во Земјата

Поглавје 1: Нашата филозофија

Пронајди ја движечката сила позади нашите незапирливи иновации.

Galaxy S20 Ultra

Два телефони Galaxy S20 Ultra, еден во Cosmic Black, еден во Cosmic Gray, што се гледа од задниот дел под три четвртини агли