Samsung Within

VIP Билет за
Samsung Galaxy Unpacked

#TeamGalaxy споделува гледиште на блиска личност за тоа што се случи на многу очекуваниот настан.

Влијателни личности собрани во просторот за настани на Фоајето на креаторите. Можете да видите шарена направа за осветлување напред и бина за ди-џеј и бар во позадина.

Како го прославувате највозбудливото лансирање на производ во последно време? Поканете неколку гости во Фоајето на креаторите на Samsung, дајте им го Galaxy S20 да си играат и нека видат колку навистина вреди. Погледнете ги некои од најдобрите моменти од настанот Galaxy Unpacked и ѕирнете во најновите производи на Samsung, серијата Galaxy S20 и Galaxy Z Flip (Издание на Том Браун
вклучено).

1 5
1 5

„Никогаш не замислував дека би можел да снимам видео во 8K или фотографија од 108МP на телефон - мислам, тоа е неверојатно.“

-Џими Чин за Galaxy S20 Ultra 5G

Џими Чин носи капа за бејзбол и син џемпер и зборува на бина на Разговорот со креаторите во Фоајето на креаторите
Дијагонално насочен Galaxy S20, на екранот има шарен постер
Револуционерна резолуција

Снимај супер остри снимки со видео во 8K кое е 16 пати поголемо од FHD.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ
Дијагонално насочен Galaxy S20, на екранот има шарен постер
Револуционерна резолуција

Снимај супер остри снимки со видео во 8K кое е 16 пати поголемо од FHD.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

*Функциите кои вклучуваат Ambient Aware се овозможени преку апликацијата Galaxy Wearable на Android, достапна преку Google Play Store, и апликацијата Galaxy Buds+ на уреди iOS, достапна преку App Store.

Огромен чекор напред во фотографијата

Со револуционерно видео во 8K, епска способност за зумирање, технологија со софистицирана ВИ-камера и друго, Galaxy S20 е сестрана алатка за раскажување со неограничен потенцијал.

Поглед на задната страна на Cloud Pink Galaxy S20, Cloud Blue Galaxy 20+ и Cosmic Grey Galaxy S20 Ultra 5G преклопувајќи се еден со друг, производите се прикажани од едната до другата страна со S20 на долната лева страна

Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra 5G

Прочитај ги и овие приказни