Запознај се со Galaxy Note20 и Note20 Ultra пред почетокот на продажбата!

Испробај го Galaxy Note20 и Note20 Ultra на некоја од бројните локации

Пристигнаа новите иновации во мобилната технологија

Сега твоите Samsung Notes може да се синхронизираат со OneNote на твојот PC и со Outlook. Ова паметно искуство ти овозможува да правиш многу повеќе работи. Она што го бележиш во Samsung Notes автоматски се пренесува на OneNote во PC.

Видео направено со 8К резолуција има чиста слика со неверојатни детали и професионални контроли со кои имаш моќ во реално време да го уредуваш видеото и да ја изразиш својата креативност. Сними супер непречена акција во 120 fps или изолирај ги гласовите со Bluetooth микрофон. Потоа, додај завршни детали со уредување директно од телефонот.

На екранот од 120 Hz лизгањето по екранот е непречено и има одлична интеракција преку допир. Благодарение на тоа, кога пишуваш со S Pen пенкалото имаш чувство како да пишуваш со вистинско пенкало. Дури може да детектира што правиш во моментот и автоматски да ја промени брзината на освежување, со што заштедува батерија за да имаш повеќе време за забава.

Galaxy Note20 и Note20 Ultra доаѓаат со интелигентни батерии од 4300 mAh (типична) и 4500 mAh (типична) кои ефикасно ја користат енергијата и траат цел ден и цела ноќ. Сега, немаш само првокласна технологија на дланка — имаш и моќ да направиш да трае.

galaxy note20

Дознајте први за деталите и поставете било какво прашање за Galaxy Note20 и Note20 Ultra на нашите тренери и промотери.

Image

Со клик на мапата видете ги локациите на продажните места на кој може да се испроба Galaxy Note20 и Note20 Ultra. Се гледаме!