Запознај се со Galaxy S20 FE
пред почетокот на продажбата!

Испробај го Galaxy S20 FE на некоја од бројните локации

Ова е телефон за луѓето кои сакаат сѐ. Ве слушнавме вас, нашите обожаватели и создадовме телефон без компромиси. Ова е телефон создаден по мерка за сите видови на обожаватели. Значи, без разлика дали сте љубител на фотографирање, играње игри или пополнување на вашата активност со сѐ што ве инспирира, ние ја составивме врвната комбинација на иновации во S20. Ова е телефон којшто ви го дава она што ви треба за да правите повеќе од она што го сакате.

galaxy s20 fe

Двојно побрз од екраните на многу паметни телефони, екранот Супер AMOLED се освежува со супер рамномерни 120 Hz за чисто дејство и брз одговор на допир. Без разлика дали само се лизгате надолу по времепловот или разгледувате низ вашата галерија, екранот се движи брзо со помалку треперење.

galaxy s20 fe
galaxy z fold2

Со клик на мапата видете ги локациите на продажните места на кој може да се испроба Galaxy S20 FE. Се гледаме!

Image

Со клик на мапата видете ги локациите на продажните места на кој може да се испроба Galaxy S20 FE. Се гледаме!