Anymode Хибридна футрола за Galaxy A51

GP-FPA515AMATW
Боја ПроѕирнаПроѕирна

The item is in the cart.

Комбинација од поликарбонат и TPU материјал

Заштита од сите страни

Направена од TPU материјал и поликарбонат за да ги заштити сите агли на уредот. Спречува оштетувања од надворешни удари, како што се гребнатини и пукнатини. Еластичниот TPU браник дејствува како воздушно перниче за да обезбеди зголемена заштита од пад преку апсорбирање на ударот.

Комбинација од поликарбонат и TPU материјал

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.