S View преклопна футрола за Galaxy A51

EF-EA515PBEGEU
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Нека ти биде сѐ при рака

Заштитната маска и паричник S View за Galaxy A51 се карактеризира со скриен џеп внатре за картичките кои ти требаат секој ден да ти бидат при рака.

Нека ти биде сѐ при рака

Заштитен од сите страни

Со својот тенок, но отпорен дизајн, заштитната маска и паричник S View за Galaxy A51 овозможува заштита од сите страни.

Заштитен од сите страни

Лесен пристап со заштитната маска S View

Со проѕирно мини прозорче и паметен сензор, заштитната маска и паричник S View за Galaxy A51 ти овозможува лесно да одговараш на повиците, да ги гледаш известувањата и да ги користиш другите клучни функции без да ја отвораш.

Лесен пристап со заштитната маска S View

*Мобилниот телефон се продава одделно.**Сите спецификации и описи кои се наведени тука може да се разликуваат од реалните спецификации и описи за производот. Содржините на екранот и сликите се симулирани и служат само за илустрација. Сите функционалности, достапности, карактеристики, спецификации, графичкиот кориснички интерфејс и другите информации за производот обезбедени во овој документ подлежат на промена без известување или обврска.

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Мобилниот телефон се продава одделно.
**Сите спецификации и описи кои се наведени тука може да се разликуваат од реалните спецификации и описи за производот. Содржините на екранот и сликите се симулирани и служат само за илустрација. Сите функционалности, достапности, карактеристики, спецификации, графичкиот кориснички интерфејс и другите информации за производот обезбедени во овој документ подлежат на промена без известување или обврска.