S View преклопна футрола за Galaxy A52

S View преклопна футрола за Galaxy A52

EF-EA525PWEGEE

Одбери боја

Боја :

Антимикробна заштита на футролата

Smart S View футролата-паричник има антимикробно обложување кое помага за заштита од микробно разградување. Содржи адитив на база на цинк, кој докажано го спречува растот на микроби и на тој начин футролата е заштитена од микроби.

*За да ја врши својата антимикробна функција, овој производ е третиран со биоцидната супстанција цинк пиритион. **Антимикробното својство не нуди целосна заштита од бактерии и не обезбедува заштита од вируси, вклучувајќи го и вирусот на Ковид-19. ***Антимикробното дејство може да се разликува во зависност од условите на употреба. ****Само надворешната страна на маската има антимикробна облога.

Нека ти биде сѐ при рака

Galaxy A52, A52 5G Smart S View футролата-паричник се карактеризира со скриен џеп внатре за картичките кои ти требаат секој ден да ти бидат при рака.

Штити од сите страни

Со својот тенок, но отпорен дизајн, Galaxy A52, A52 5G Smart S View футролата-паричник овозможува заштита од сите страни.

Лесен пристап со футролата Smart S View

Со проѕирно мини прозорче и паметен сензор, Galaxy A52, A52 5G Smart S View футролата-паричник ти овозможува лесно да одговараш на повиците, да ги гледаш известувањата и да ги користиш другите клучни функции без да ја отвораш.

*Телефонскиот уред се продава одделно. **Сите спецификации и описи кои се наведени тука може да се разликуваат од реалните спецификации и описи на производот. Содржината на екранот и сликите е симулирана и служи само за илустрација. Сите функционалности, достапности, карактеристики, спецификации, графичкиот кориснички интерфејс и другите информации за производот обезбедени во овој документ подлежат на промена без известување или обврска.

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

* Слика на два телефони Galaxy S21 Ultra 5G со футрола Smart LED View и еден телефон Galaxy S21+ 5G со футрола Smart LED симулирана за илустративни цели.

* SmartTags има опсег на Bluetooth од 120 m. Вистинската изведба може да се разликува во зависност од околината каде што се користи.

* Слика на безжичен полнач во бела боја и безжичен полнач Duo во црна боја симулирана за илустративни цели.