Заштитна маска Galaxy A70 Gradation Cover

EF-AA705CPEGWW
Боја РозеваРозева

The item is in the cart.

Издржлива и лесна

Заштитна маска Galaxy A70 Gradation Cover ти овозможува уште едно ниво на заштита. Оваа тенка и лесна маска лежи удобно на твојата рака и е доволно цврста да го заштити твојот телефон од удари и гребнатинки.

Издржлива и лесна

Транспарентен дизајн кој сјае

Покажи го твојот Galaxy A70 во целосно ново светло. Благодарејќи на својата призматична структура, заштитната маска Galaxy A70 Gradation Cover рефлектира светлина во различни правци и притоа ја зголемува светкавата површина и транзициите помеѓу боите на твојот уред.

Транспарентен дизајн кој сјае

* Мобилниот телефон се продава одделно. ** Сите спецификации и описи наведени тука може да се разликуваат од вистинските спецификации и описите на производите. Сите карактеристики, достапност, карактеристики, спецификации и други информации за производи во овој документ подлежат на промена без најава или обврска.

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.