S View преклопна футрола за Galaxy A72

EF-EA725PWEGEW

Одбери боја

Антимикробна заштита на футролата

Smart S View футролата-паричник има антимикробно обложување кое помага за заштита од микробно разградување. Содржи адитив на база на цинк, кој докажано го спречува растот на микроби и на тој начин футролата е заштитена од микроби.

Два Galaxy A72 со црни S View футроли-паричник во вертикален режим. Поглед од задната страна на Galaxy A72 со црна S View футрола-паричник и поглед од предната страна на Galaxy A72 со црна S View футрола-паричник, преклопувајќи се еден до друг. Над уредот кој е покажан од предната страна го има логото Antimicribial Coating (Антимикробно обложување) и логото VALIDATED (ПОТВРДЕНО), а веднаш до логото VALIDATED (ПОТВРДЕНО) има текст кој гласи НАДВОРЕШНОСТА НА GALAXY A72 SMART S VIEW ФУТРОЛАТА-ПАРИЧНИК Е ОТПОРНА НА МИКРОБНО РАЗГРАДУВАЊЕ И ГИ ИСПОЛНУВА УСЛОВИТЕ НА UL2282 UL.COM/ECV Два Galaxy A72 со црни S View футроли-паричник во вертикален режим. Поглед од задната страна на Galaxy A72 со црна S View футрола-паричник и поглед од предната страна на Galaxy A72 со црна S View футрола-паричник, преклопувајќи се еден до друг. Над уредот кој е покажан од предната страна го има логото Antimicribial Coating (Антимикробно обложување) и логото VALIDATED (ПОТВРДЕНО), а веднаш до логото VALIDATED (ПОТВРДЕНО) има текст кој гласи НАДВОРЕШНОСТА НА GALAXY A72 SMART S VIEW ФУТРОЛАТА-ПАРИЧНИК Е ОТПОРНА НА МИКРОБНО РАЗГРАДУВАЊЕ И ГИ ИСПОЛНУВА УСЛОВИТЕ НА UL2282 UL.COM/ECV

*За да ја врши својата антимикробна функција, овој производ е третиран со биоцидната супстанција цинк пиритион. **Антимикробното својство не нуди целосна заштита од бактерии и не обезбедува заштита од вируси, вклучувајќи го и вирусот на Ковид-19. ***Антимикробното дејство може да се разликува во зависност од условите на употреба. ****Само надворешната страна на маската има антимикробна облога.

Нека ти биде сѐ при рака

Galaxy A72 Smart S View футролата-паричник има скриен џеп внатре за картичките кои ти требаат секој ден да ти бидат при рака.

Два Galaxy A72 со црни S View футроли-паричник се преклопуваат еден до друг. Футролата напред е отворена, покажувајќи го екранот на уредот, а другата футрола назад е затворена. Два Galaxy A72 со црни S View футроли-паричник се преклопуваат еден до друг. Футролата напред е отворена, покажувајќи го екранот на уредот, а другата футрола назад е затворена.

Штити од сите страни

Со својот тенок, но отпорен дизајн, Galaxy A72 Smart S View футролата-паричник овозможува заштита од сите страни

Galaxy A72 со црна S View футрола-паричник отворена до пола, покажувајќи го екранот на уредот. Работ на телефонот е истакнат и има текст кој гласи „странична заштита“. Galaxy A72 со црна S View футрола-паричник отворена до пола, покажувајќи го екранот на уредот. Работ на телефонот е истакнат и има текст кој гласи „странична заштита“.

Лесен пристап со футролата Smart S View

Со проѕирно мини прозорче и паметен сензор, Galaxy A72 Smart S View футролата-паричник ти овозможува лесно да одговараш на повиците, да ги гледаш известувањата и да ги користиш другите клучни функции без да ја отвораш

Galaxy A72 со црна S-view футрола-паричник и Galaxy A72 со бела S-view футрола-паричник се наведнати на левата страна. Два Galaxy A72 во вертикален режим Galaxy A72 со црна S-view футрола-паричник и Galaxy A72 со бела S-view футрола-паричник се наведнати на левата страна. Два Galaxy A72 во вертикален режим

*Телефонскиот уред се продава одделно. **Сите спецификации и описи кои се наведени тука може да се разликуваат од реалните спецификации и описи на производот. Содржината на екранот и сликите е симулирана и служи само за илустрација. Сите функционалности, достапности, карактеристики, спецификации, графичкиот кориснички интерфејс и другите информации за производот обезбедени во овој документ подлежат на промена без известување или обврска.

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

* Слика на два телефони Galaxy S21 Ultra 5G со футрола Smart LED View и еден телефон Galaxy S21+ 5G со футрола Smart LED симулирана за илустративни цели.

* SmartTags има опсег на Bluetooth од 120 m. Вистинската изведба може да се разликува во зависност од околината каде што се користи.

* Слика на безжичен полнач во бела боја и безжичен полнач Duo во црна боја симулирана за илустративни цели.