Galaxy A40 Gradation Cover

EF-AA405CPEGWW
Боја РозеваРозева

The item is in the cart.

Безбедност во воодушевувачки нијанси

Истакни го твојот Galaxy A со заштитната маска Gradation Cover. Изработена од цврст и издржлив материјал, со светкава површина на која боите се прелеваат. Избери една од трите примамливи бои и уживај во заштитната маска која ја истакнува убавината на твојот уред.

Безбедност во воодушевувачки нијанси

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.