Galaxy Tab S6 S Pen пенкало

Galaxy Tab S6 S Pen пенкало

EJ-PT860BLEGWW

Одбери боја

Боја :

Комплетно ново ниво на S Pen

Искуси го надградениот S Pen со нови нивоа на продуктивност. Магнетски се прикачува во вдлабнатината на задната страна од Galaxy Tab S6 и започнува да се полни. Командите на Bluetooth овозможуваат да го контролираш уредот на растојание, додека пак новите Воздушни контроли ти даваат уште поголема контрола преку гестовите со рака.

*Прикачи го S Pen на местото за полнење на задната страна на уредот за безжично полнење пред првата употреба.**Времетраењето на батеријата на S Pen кога е целосно полна е до 10 часа во мирување. Фактичкото времетраење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, шемите на користењето и други фактори.

Спецификации

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

* Слика на два телефони Galaxy S21 Ultra 5G со футрола Smart LED View и еден телефон Galaxy S21+ 5G со футрола Smart LED симулирана за илустративни цели.

* SmartTags има опсег на Bluetooth од 120 m. Вистинската изведба може да се разликува во зависност од околината каде што се користи.

* Слика на безжичен полнач во бела боја и безжичен полнач Duo во црна боја симулирана за илустративни цели.