Galaxy Tab S6 S Pen пенкало

EJ-PT860BLEGWW
Боја СинаСина

The item is in the cart.

Комплетно ново ниво на S Pen

Искуси го надградениот S Pen со нови нивоа на продуктивност. Магнетски се прикачува во вдлабнатината на задната страна од Galaxy Tab S6 и започнува да се полни. Командите на Bluetooth овозможуваат да го контролираш уредот на растојание, додека пак новите Воздушни контроли ти даваат уште поголема контрола преку гестовите со рака.

Комплетно ново ниво на S Pen

*Прикачи го S Pen на местото за полнење на задната страна на уредот за безжично полнење пред првата употреба.**Времетраењето на батеријата на S Pen кога е целосно полна е до 10 часа во мирување. Фактичкото времетраење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, шемите на користењето и други фактори.

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.