Полнач за Galaxy Watch Active(EP-OR825)

EP-OR825BBEGWW
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Постави го, наполни го

Кога е поставен на безжичен полнач, Galaxy Watch Active2 започнува да се полни - тоа е толку едноставно. Часовникот се прилепува магнетски за совршено вклопување во секое време.

Постави го, наполни го

* Galaxy Watch Active2 се продава одделно * Безжичен полнач компатибилен само за Galaxy Watch Active и Galaxy Watch Active2. * Безжичниот полнач бара посебна врска за напојување.

Безжично полнење во движење

Со преносливост инспирирана од самиот Galaxy Watch Active2, безжичниот полнач оди со тебе. Откриј невообичаено лесен, но сепак здрав дизајн.

Безжично полнење во движење

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.