Спортско ремче за Galaxy Watch3 часовник 22mm

ET-SFR84LBEGEU

Одбери боја

Боја :

Удобно за носење

Ремчето Ridge Sport Band е удобно, мазно и еластично благодарение на материјалот флуороеластомер. Со својата цврстина и трајност, отпорност на различни температури, хемикалии и временски услови, нежно се приспособува на зглобот додека преминуваш од внатрешни кон надворешни активности.

Удобно за носење Удобно за носење

* Galaxy Watch3 се продава одделно.* Достапноста на бои и модели може да се разликува во зависност од земјата или регионот.* Компатибилно со модели од серијата Galaxy Watch и серијата Galaxy Watch Active кои одговараат на ремчиња од 22 mm.

Подобро поставување за поголема точност

Дизајнирано да не се поместува, Ridge Sport Band стои цврсто и стабилно на зглобот, што му овозможува поголема точност при мерење на срцевиот пулс за време на лесни или напорни тренинзи.

Подобро поставување за поголема точност Подобро поставување за поголема точност

* Galaxy Watch3 се продава одделно.* Достапноста на бои и модели може да се разликува во зависност од земјата или регионот.* Компатибилно со модели од серијата Galaxy Watch и серијата Galaxy Watch Active кои одговараат на ремчиња од 22 mm.

Спецификации

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

* Слика на два телефони Galaxy S21 Ultra 5G со футрола Smart LED View и еден телефон Galaxy S21+ 5G со футрола Smart LED симулирана за илустративни цели.

* SmartTags има опсег на Bluetooth од 120 m. Вистинската изведба може да се разликува во зависност од околината каде што се користи.

* Слика на безжичен полнач во бела боја и безжичен полнач Duo во црна боја симулирана за илустративни цели.