Кожно ремче за Galaxy Watch3 часовник 20mm

ET-SLR85SAEGEU

Одбери боја

Боја :

Дизајнирано со премиум кожа

Ремчето Stitch Leather Band е направено од природна, холандска телешка кожа приспособена за двете страни. Старата кожа создава природно чувство на надворешната страна, додека зајакнатата кожа на внатрешната страна штити од обезбојување, избелување и триење.

Дизајнирано со премиум кожа Дизајнирано со премиум кожа

* Galaxy Watch3 се продава одделно.* Достапноста на бои и модели може да се разликува во зависност од земјата или регионот.* Компатибилно со модели од серијата Galaxy Watch и серијата Galaxy Watch Active кои одговараат на ремчиња од 20 mm.

Твојот часовник станува класика

Stitch Leather Band е изработено според традиционален дизајн, со детално шиење и совршени рабови, надополнувајќи го Galaxy Watch3 да изгледа како вистински часовник. Заедно со триаголниот врв и квалитетната постава, ова ремче е направено да биде класика.

Твојот часовник станува класика Твојот часовник станува класика

* Galaxy Watch3 се продава одделно.* Достапноста на бои и модели може да се разликува во зависност од земјата или регионот.* Компатибилно со модели од серијата Galaxy Watch и серијата Galaxy Watch Active кои одговараат на ремчиња од 20 mm.

Спецификации

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

* Слика на два телефони Galaxy S21 Ultra 5G со футрола Smart LED View и еден телефон Galaxy S21+ 5G со футрола Smart LED симулирана за илустративни цели.

* SmartTags има опсег на Bluetooth од 120 m. Вистинската изведба може да се разликува во зависност од околината каде што се користи.

* Слика на безжичен полнач во бела боја и безжичен полнач Duo во црна боја симулирана за илустративни цели.