KDLab A футрола за Galaxy A51

GP-FPA515KDABW

The item is in the cart.

Одговара совршено!

Совршено одговара на Galaxy A51 за да го дополни дизајнот.

Одговара совршено!

Еластичен материјал

Еластичниот, а засилен, TPU материјал нуди издржливост и заштита од секојдневни потчукнувања и гребнатини.

Еластичен материјал

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.