KDLab A футрола за Galaxy A71

GP-FPA715KDARW
Боја ЦрвенаЦрвена

The item is in the cart.

Одговара совршено!

Совршено одговара на Galaxy A71 за да го дополни дизајнот.

Одговара совршено!

Еластичен материјал

Еластичниот, а засилен, TPU материјал пружа издржливост и заштита од минимални секојдневни потчукнувања и гребнатини.

Еластичен материјал

Заштита

Меките, еластични краеви ги опфаќаат сите четири агли, чувајќи ги рамните површини со зголемена заштита на рамката од секојдневни гребнатини.

Заштита

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.