KDLab Sub Core заштитно стакло за Galaxy A51

GP-TTA515KDATW
Боја БелаБела

The item is in the cart.

Фин допир

Заштитата на екранот има тврд слој којшто го штити екранот од повеќето незгоди и гребнатини, одржувајќи го како нов. Не влијае врз работата на екранот на допир, така што твојот уред реагира брзо и е лесен за употреба како и вообичаено.

Фин допир

Тврд слој

Јачина на површина - Многу отпорен на гребнатини Обработено е на ниска температура со метод на хемиско зајакнување со замена на јони и 2 пати посилна споредено со методот на зајакнување со топлина на густината на површината.

Тврд слој

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.