Адаптер за патување (45W)

EP-TA845XBEGWW
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Вратете го телефонот на 100 % во рекордно време

Приклучи го твојот Galaxy Note 10+ во адаптерот за патување од 45W за целосно полнење со неверојатна брзина. Помоќен од претходните адаптери за патување, обезбедува Супер брзо полнење 2.0 за да не останеш долго без батерија.

Вратете го телефонот на 100 % во рекордно време

*Достапен само со Galaxy Note 10+ за Супер брзо полнење 2.0 со адаптер за патување од 45W со кабел од тип C до тип C од 5 A.*Други уреди компатибилни со (Супер брзото полнење 2.0 со) адаптерот за патување од 45W ќе се додадат во иднина.

Работи и со телефоните на твоите пријатели

Адаптерот за патување од 45W полни и на 15W. Па така, безбедно ги полни другите твои уреди, како и уредите Galaxy на твоите пријатели, дури и ако тие не поддржуваат Супер брзо полнење 2.0.

Работи и со телефоните на твоите пријатели

*Брзините на полнење може да се разликуваат според уредот. Фактичката брзина на полнење може да се разликува и во зависност од користењето, условите за полнење и други фактори. Полнење од 45W е достапно само за уредите компатибилни со Супер брзо полнење 2.0. *Користете само батерија, полнач и кабел одобрени од Samsung и специјално дизајнирани за вашиот уред. Некомпатибилна батерија, полнач или кабел може да предизвикаат сериозни повреди или оштетувања на уредот.*Не користете кабел ако обвивката му е излупена или оштетена и не користете полнач или батерија ако се оштетени или дефектни.

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.