Подлога за безжичен полнач EP-P3105

EP-P3105TBEGWW

0 (0)

Одбери

Боја :

Уредот треба да биде исклучен додека се полни

Полни го твојот уред без да бидеш врзан на едно место. Само стави го на црната безжична подлога и автоматската LED сијаличка ќе покаже кога е наполнет. А со програмираната контрола на ладење, не треба да се плашиш од прегревање.

Уредот треба да биде исклучен додека се полни Уредот треба да биде исклучен додека се полни

Наполни и оди

Од твојот телефон до твојот часовник или слушалки, наполни ги твоите уреди брзо и лесно. Со уредите на Samsung со брзо полнење, безжичната подлога поддржува до 7,5W за уреди на Samsung и Apple, а додатоците со Qi се полнат на моќност до 5W. Одличен за големи и мали уреди.

Наполни и оди Наполни и оди

*Компатибилни додатоци се Galaxy Watch, Gear S3, Gear Sport и Galaxy Buds.**Компатибилни уреди на Apple се iPhone 8, 8+, X, XS, XS Max и XR модели.***Користи го кабелот кој ќе го добиеш со уредот. Користењето додатоци од други производители може да го оштети безжичниот полнач и/или да ја намали брзината на полнење.****Брзината на полнење може да се разликува во зависност од уредот. Вистинската брзина на полнење исто така може да се разликува во зависност од употребата, условите на полнење и други фактори.

За најразлични уреди

Едноставно полнење на различни уреди. Безжичната подлога е компатибилна со индустриските стандарди за Qi и со влезните порти тип-C, така што може да ја користиш со твоите најразлични уреди.

За најразлични уреди За најразлични уреди

Спецификации

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Боја :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месечно за {{model.prices.months}} мин
или {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Спореди ги моделите

Спореди со слични предмети

НЕОДАМНА ПРЕГЛЕДАНО

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

* Слика на два телефони Galaxy S21 Ultra 5G со футрола Smart LED View и еден телефон Galaxy S21+ 5G со футрола Smart LED симулирана за илустративни цели.

* SmartTags има опсег на Bluetooth од 120 m. Вистинската изведба може да се разликува во зависност од околината каде што се користи.

* Слика на безжичен полнач во бела боја и безжичен полнач Duo во црна боја симулирана за илустративни цели.