Подлога за безжичен полнач EP-P3105

EP-P3105TBEGWW
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Уредот треба да биде исклучен додека се полни

Полни го твојот уред без да бидеш врзан на едно место. Само стави го на црната безжична подлога и автоматската LED сијаличка ќе покаже кога е наполнет. А со програмираната контрола на ладење, не треба да се плашиш од прегревање.

Уредот треба да биде исклучен додека се полни

Наполни и оди

Од твојот телефон до твојот часовник или слушалки, наполни ги твоите уреди брзо и лесно. Со уредите на Samsung со брзо полнење, безжичната подлога поддржува до 7,5W за уреди на Samsung и Apple, а додатоците со Qi се полнат на моќност до 5W. Одличен за големи и мали уреди.

Наполни и оди

*Компатибилни додатоци се Galaxy Watch, Gear S3, Gear Sport и Galaxy Buds.**Компатибилни уреди на Apple се iPhone 8, 8+, X, XS, XS Max и XR модели.***Користи го кабелот кој ќе го добиеш со уредот. Користењето додатоци од други производители може да го оштети безжичниот полнач и/или да ја намали брзината на полнење.****Брзината на полнење може да се разликува во зависност од уредот. Вистинската брзина на полнење исто така може да се разликува во зависност од употребата, условите на полнење и други фактори.

За најразлични уреди

Едноставно полнење на различни уреди. Безжичната подлога е компатибилна со индустриските стандарди за Qi и со влезните порти тип-C, така што може да ја користиш со твоите најразлични уреди.

За најразлични уреди

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.