WITS Премиум цврста футрола за Galaxy A71

GP-FPA715WSABW

The item is in the cart.

Разнобојна тврда футрола од поликарбонат која е мека на допир.

Премиум цврста футрола

Премиум цврста футрола

Составена од живописни бои.

Премиум цврста футрола

Премиум цврста футрола

На задниот дел до проекцијата има структура отпорна на гребнатини. Производство со врвен квалитет.

Премиум цврста футрола

Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.