• КАМЕРА
  • Поглед од земјата, заокружен со затворена градба и жена која гледа нагоре и се обидува да дофати син балон што лета кон небото. Сликата постепено се отсекува и синиот балон се наоѓа во центарот, но квалитетот останува ист, но квалитетот останува ист со што се прикажува визуелниот квалитет на 108 MP.

   Поглед од земјата, заокружен со затворена градба и син балон што лета кон небото. Сликата постепено се отсекува и синиот балон се наоѓа во центарот, но квалитетот останува ист, но квалитетот останува ист со што се прикажува визуелниот квалитет на 108 MP.

   Висока резолуција со 108 MP Висока резолуција со 108 MP
   ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
  • Рака што прска крупна сол врз лосос. Богата пареа се дига од чинијата со различен зеленчук и лосос.

   Крупна сол паѓа врз лосос. Богата пареа се дига од чинијата со различен зеленчук и лосос.

   Професионален видеозапис Професионален видеозапис
   ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
  • Одзумирање од метрономот на клавирот од неверојатни 35.8х на целосно далечна слика од млад маж кој седи и свири на клавир користејќи ја функцијата Вселенски зум.

   Одзумирање од метрономот на клавирот од неверојатни 35.8х на целосно далечна слика од млад маж кој седи и свири на клавир користејќи ја функцијата Вселенски зум.

   Вселенски зум Вселенски зум
   ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
  • Професионални портрети од маж кој носи бежова поло-блуза и гледа кон камерата и истиот маж во црна јакна гледа нанапред.

   Професионални портрети од маж кој носи бежова поло-блуза и гледа кон камерата и жена во црна јакна која ја става нејзината рака на главата.

  • Маж кој танцува модерно пред скали помеѓу заоблени згради. Приказ на Галерија со фотографии и видеозаписи се прикажува во долниот дел и прикажува разни агли од танчарот со различни ефекти

   Маж кој танцува модерно пред скали помеѓу заоблени згради. Приказ на Галерија со фотографии и видеозаписи се прикажува во долниот дел и прикажува разни агли од танчарот со различни ефекти

   Еднократна снимка Еднократна снимка
   ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
  • Индивидуални слики од три лица се појавуваат редоследно и секоја фотографи се споредува со вклучен и исклучен Ноќен режим. Фотографиите се значително подетални и имаат побогата боја кога Ноќниот режим е вклучен.

   Индивидуални слики од три лица се појавуваат редоследно и секоја фотографи се споредува со вклучен и исклучен Ноќен режим. Фотографиите се значително подетални и имаат побогата боја кога Ноќниот режим е вклучен.

   Ноќен режим Ноќен режим
   ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
 • ЕКРАН
 • ПЕРФОРМАНСИ
  • Футуристички чип се врти на средината, а искрите ги демонстрираат податоците што се движат наоколу вдолж линија.

   Футуристички чип се врти на средината, а искрите ги демонстрираат податоците што се движат наоколу вдолж линија.

  • Телефон од серијата Galaxy S21 Ultra стои вертикално. На задниот дел на уредот се прикажува внатрешната компонента и течението на батеријата.
   Телефон од серијата Galaxy S21 Ultra е поставен хоризонтално. На задниот дел на уредот се прикажува внатрешната компонента и течението на батеријата.
   Интелигентна батерија Интелигентна батерија
   ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
  • Пурпурни светлосни честички се движат со голема брзина како футуристичката брзина на 5G.

   Пурпурни светлосни честички се движат со голема брзина како футуристичката брзина на 5G.

   Хипербрза 5G Хипербрза 5G
   ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ
  • Фокусирана снимка од лице кое го држи Galaxy S21 Ultra, и покажува секвенца од сцени со S Pen и потоа ги емитува, со што демонстрира како некој може прецизно да уредува видеозаписи со S Pen.

   Лице кое држи Galaxy S21 проверува целосна секвенца од видеозапис што се прикажува во минијатурите во долниот дел. Тој или таа движи една сцена од задниот дел на временската линија нанапред користејќи го S Pen и демонстрира како некој може прецизно да уредува видеозаписи со S Pen.

 • ЕКОСИСТЕМ

ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА СО 108 MP

108 MP за толку многу детали, можете да отсекувате колку што сакате

Визуелен квалитет што можете да го гледате. Напредниот сензор со 108 MP им дава на вашите фотографии богати податоци на боја и широк динамичен опсег.

Поглед од земјата, заокружен со затворена градба и жена која гледа нагоре и се обидува да дофати син балон што лета кон небото. Сликата постепено се отсекува и синиот балон се наоѓа во центарот, но квалитетот останува ист, но квалитетот останува ист со што се прикажува визуелниот квалитет на 108 MP.

Заоблена зграда што отсјајува на сонце.

Видете уште повеќе

Уживајте во детални квалитетни фотографии со нашата резолуција со 108 MP.

Слика одблиску од син балон што лебде во воздух
Поглед од земјата, заокружен со затворена градба и жена која гледа нагоре и се обидува да дофати син балон што лета кон небото.

ВИСОКА РЕЗОЛУЦИЈА СО 108 MP

108 MP за толку многу детали, можете да отсекувате колку што сакате

Визуелен квалитет што можете да го гледате.
Напредниот сензор со 108 MP им дава на вашите фотографии богати податоци на боја и широк динамичен опсег.

Поглед од земјата, заокружен со затворена градба и жена која гледа нагоре и се обидува да дофати син балон што лета кон небото. Сликата постепено се отсекува и синиот балон се наоѓа во центарот, но квалитетот останува ист, но квалитетот останува ист со што се прикажува визуелниот квалитет на 108 MP.

Видете уште повеќе

Уживајте во детални квалитетни фотографии со нашата резолуција со 108 MP.

Слика одблиску од син балон што лебде во воздух
Поглед од земјата, заокружен со затворена градба и жена која гледа нагоре и се обидува да дофати син балон што лета кон небото.
Одрекување од одговорност

Доловено со Galaxy S21 Ultra 5G.

Максималното отсекување слика подлежи на резолуцијата на екранот и големината на оригиналната слика.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ВИДЕОЗАПИС

Видеозапис со најдобар квалитет достапен на паметен телефон досега

Снимајте видеозаписи со неверојатна резолуција и во стапки во секунда на професионално ниво.

Рака што прска крупна сол врз лосос. Шеф држи пинцета, внимателно декорира храна. Богата пареа се дига од чинијата со различен зеленчук и лосос и хо прикажува кинематскиот квалитет на видеозаписот.

Шеф држи пинцета и внимателно декорира чинија со храна.
Чинија со разнобојна храна во хармонија со различен зеленчук, рак и риба.

ВИДЕОСНИМАЊЕ 8K

Видеозапис со највисока резолуција достапна на паметен телефон

Снимајте ви вашите видеозаписи со суперостра резолуција 8K.

Рака што прска крупна сол врз лосос.

ВИДЕОСНИМКА 8K

Извлекувајте зачудувачки фотографии директно од видеозапис 8K

Сликајте момент со чисти и јасни детали додека снимате или прегледувате видеозапис во 8K.

Чинии со молекуларна гастрономија со различен зеленчук и лосос од кои се дига пареа

СУПЕРГЛАДОК ВИДЕОЗАПИС

Динамична стапка на кадри за суперглатки видеозаписи дури и во услови со слабо осветлување

Задлабочете се во деталите и сликајте суперглатки видеозаписи

Богата пареа се дига од чинијата со различен зеленчук и лосос.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ВИДЕОЗАПИС

Видеозапис со најдобар квалитет достапен на паметен телефон досега

Снимајте видеозаписи со неверојатна резолуција и во стапки во секунда на професионално ниво.

Рака што прска крупна сол врз лосос. Шеф држи пинцета, внимателно декорира храна. Богата пареа се дига од чинијата со различен зеленчук и лосос и хо прикажува кинематскиот квалитет на видеозаписот.

ВИДЕОСНИМАЊЕ 8K

Видеозапис со највисока резолуција достапна на паметен телефон

Снимајте ви вашите видеозаписи со суперостра резолуција 8K.

Рака што прска крупна сол врз лосос.

ВИДЕОСНИМКА 8K

Извлекувајте зачудувачки фотографии директно од видеозапис 8K

Сликајте момент со чисти и јасни детали додека снимате или прегледувате видеозапис во 8K.

Чинии со молекуларна гастрономија со различен зеленчук и лосос од кои се дига пареа

СУПЕРГЛАДОК ВИДЕОЗАПИС

Динамична стапка на кадри за суперглатки видеозаписи дури и во услови со слабо осветлување

Задлабочете се во деталите и сликајте суперглатки видеозаписи

Богата пареа се дига од чинијата со различен зеленчук и лосос.

Одрекување од одговорност

Доловено со Galaxy S21 Ultra 5G.

Видеоснимката 8K создава фотографии до 33 MP.

Динамичната стапка на кадри во секунда се поддржува само во резолуција „Автоматско FHD“.

ВСЕЛЕНСКИ ЗУМ

Нов систем на леќи со Двојно зумирање.
Побрз, погладок и поостар од кој било зум во Galaxy

Сликајте јасни фотографии оддалеку и откријте детали што можеби сте ги пропуштиле.

Одзумирање од прекрасната слика одблиску со 42,7х од метрономот на клавирот. Слика една слика штом индикаторот подолу се наоѓа на 38,5х, а потоа слика друга слика на 0,6х, со што демонстрира колку се запазува квалитетот на сликата.

Клавир во концертна хала со метроном и ноти.
Далечен, страничен приказ од маж кој седи и свири на клавирот во празна концертна хала.

Заклучување на зум

Останете стабилни и фокусирани додека зумирате за да ја добиете сликата што ја сакате.

Слика од маж кој седи и свири на клавирот се зголемува со Вселенски зум. Подолу се прикажува опсегот од 0,6x до 100x. Кога надминува 20х, во горниот десен дел се појавува мал екран за да покаже кој дел од целината е видлив. Кога се зумира, гледаме дека мажот користи метроном на клавирот.

Одете подалеку

Доближете ѝ се на далечината со револуционерниот Вселенски зум 100x

* Доловено со Galaxy S21 Ultra 5G во 40x, 0,6x

Слика одблиску од маж кој седи и свири на клавирот, а неговите очи се насочени кон нотите.
Далечен приказ од маж кој седи и свири на клавирот во празна концертна хала.

ВСЕЛЕНСКИ ЗУМ

Нов систем на леќи со Двојно зумирање.
Побрз, погладок и поостар од кој било зум во Galaxy

Сликајте јасни фотографии оддалеку и откријте детали што можеби сте ги пропуштиле.

Одзумирање од прекрасната слика одблиску со 42,7х од метрономот на клавирот. Слика една слика штом индикаторот подолу се наоѓа на 38,5х, а потоа слика друга слика на 0,6х, со што демонстрира колку се запазува квалитетот на сликата.

Заклучување на зум

Останете стабилни и фокусирани додека зумирате за да ја добиете сликата што ја сакате.

Слика од маж кој седи и свири на клавирот се зголемува со Вселенски зум. Подолу се прикажува опсегот од 0,6x до 100x. Кога надминува 20х, во горниот десен дел се појавува мал екран за да покаже кој дел од целината е видлив. Кога се зумира, гледаме дека мажот користи метроном на клавирот.

Одете подалеку

Доближете ѝ се на далечината со револуционерниот Вселенски зум 100x

* Доловено со Galaxy S21 Ultra 5G во 40x, 0,6x

Слика одблиску од маж кој седи и свири на клавирот, а неговите очи се насочени кон нотите.
Далечен приказ од маж кој седи и свири на клавирот во празна концертна хала.
Одрекување од одговорност

Доловено со Galaxy S21 Ultra 5G

Сликата/UX/UI е симулирана за илустративни цели.

Фактичката UX/UI може да се разликува.

Заклучениот зум е достапен на 20x и повисоко.

3x/10х Оптички зум.
Зум со супер-резолуција 100x
Вселенскиот зум 100х вклучува дигитален зум што може да предизвика мало влошување на сликата

РЕЖИМ ЗА ПОРТРЕТ

Портрети со професионален квалитет, сега подобрени со технологијата AI

Доловете лесно природна и автентична убавина.

Професионалните портрети на три лица се прикажуваат редоследно: еден дел од мажот кој нови бежова поло-блуза, друг од истиот маж во црна јакна и гледа нанапред, и третиот дел од жена во црна блуза која ја става нејзината рака на главата.

Маж во бела кошула кој седи на ограда на врв на зграда и гледа надолу кон камерата.

Создадете сопствено уникатно расположение

Контролирајте го ефектот на заматување и приспособете го заматувањето на заднина пред, во тек и откако сликате фотографија.

Портрет од жена што стои пред заоблена зграда и знакот за заматување на заднината во долниот дел се движи и го прикажува уредно ефектот на заматување на заднина.

Слика со која можете да се гордеете

Изменете ја заднината и осветлувањето на лицето

Жена во портокалов џемпер ја одмора брадата врз дланките и се смее. Заднината е заматена.
Црно-бела фотографија од маж во кожна јакна што си ја допира косата со десната рака и гледа кон камерата.

Речете мјау
Речете ав

Детектирајте ги лицата на вашите мачки и кучиња и држете ги во фокус

Бело куче Далматинец со црни дамки.

РЕЖИМ ЗА ПОРТРЕТ

Портрети со професионален квалитет, сега подобрени со технологијата AI

Доловете лесно природна и автентична убавина.

Професионалните портрети на три лица се прикажуваат редоследно: еден дел од мажот кој нови бежова поло-блуза, друг од истиот маж во црна јакна и гледа нанапред, и третиот дел од жена во црна блуза која ја става нејзината рака на главата.

Создадете сопствено уникатно расположение

Контролирајте го ефектот на заматување и приспособете го заматувањето на заднина пред, во тек и откако сликате фотографија.

Портрет од жена што стои пред заоблена зграда и знакот за заматување на заднината во долниот дел се движи и го прикажува уредно ефектот на заматување на заднина.

Слика со која можете да се гордеете

Изменете ја заднината и осветлувањето на лицето

Жена во портокалов џемпер ја одмора брадата врз дланките и се смее. Заднината е заматена.
Црно-бела фотографија од маж во кожна јакна што си ја допира косата со десната рака и гледа кон камерата.

Речете мјау
Речете ав

Детектирајте ги лицата на вашите мачки и кучиња и држете ги во фокус

Бело куче Далматинец со црни дамки.
Одрекување од одговорност

Доловено со Galaxy S21 Ultra 5G.

Сликата/UX/UI е симулирана за илустративни цели.

Фактичката UX/UI може да се разликува.

ЕДНОКРАТНА СНИМКА

Повеќе фотографии и видеозаписи со едно сликање/снимање. 
Збогувајте се со повторното сликање/снимање.

Зачувајте ги најдобрите моменти со само еден допир и доловете до 14 различни типови фотографии и видеозаписи.

Маж кој танцува модерно пред скали помеѓу заоблени згради. Приказ на Галерија со фотографии и видеозаписи се прикажува во долниот дел и прикажува разни агли од танчарот со различни ефекти

Маж во црни алишта танцува пред скали помеѓу заоблени згради.
Слика одблиску од заоблената зграда.
Маж танцува и ја дига десната рака пред скали помеѓу заоблени згради.

Бумеранг од маж современ танчар кој се врти пред скали помеѓу заоблени згради.

Црно-бела фотографија од маж современ танчар во црни алишта пред скали помеѓу заоблени згради.

ЕДНОКРАТНА СНИМКА

Повеќе фотографии и видеозаписи со едно сликање/снимање. 
Збогувајте се со повторното сликање/снимање.

Зачувајте ги најдобрите моменти со само еден допир и доловете до 14 различни типови фотографии и видеозаписи.

Маж кој танцува модерно пред скали помеѓу заоблени згради. Приказ на Галерија со фотографии и видеозаписи се прикажува во долниот дел и прикажува разни агли од танчарот со различни ефекти

Бумеранг од маж современ танчар кој се врти пред скали помеѓу заоблени згради.

Маж танцува и ја дига десната рака пред скали помеѓу заоблени згради.
Црно-бела фотографија од маж современ танчар во црни алишта пред скали помеѓу заоблени згради.
Одрекување од одговорност

Доловено со Galaxy S21 Ultra 5G.

Секвенцата е скратена.

Сликата/UX/UI е симулирана за илустративни цели.

Фактичката UX/UI може да се разликува.

Еднократната снимка е достапна најмалку 5 секунди, а доловувањето на цела сцена најмалку 15 секунди.

Форматот и количеството резултати од Еднократна снимка може да се разликуваат врз основа на оригиналното доловување во максимално 10 слики и 4 видеозаписи.

НОЌЕН РЕЖИМ

Сензорот за светка ноќ за сликање светли, живи бои во темнината на ноќта

Ноќниот режим го збогатува квалитетот на сликата кај фотографии сликани во услови на слаба осветленост, доловувајќи јасни слики брзо дури и во темнината на ноќта.

Индивидуални слики од три лица се појавуваат редоследно и секоја фотографи се споредува со вклучен и исклучен Ноќен режим. Сликата сликана со Ноќен режим, што се прикажува со жолтата икона во долниот десен агол, е многу подетална и има побогати бои.

Жена во кожна јакна потпрена врз мост на кеј осветлен со темноцрвени светла.
Неколку мостови на кеј со темноцрвени светла што се отсликуваат во водата под мостот.
Неколку мостови на кеј со темноцрвени светла што се отсликуваат во водата под мостот и маж во кожна јакна кој гледа напред.
Неколку мостови на кеј со црвени светла што се отсликуваат во водата под мостот и жена во кожна јакна завртена лево.
Жена во кожна јакна потпрена врз мост на кеј осветлен со темноцрвени светла и гледа надолу кон камерата.

НОЌЕН РЕЖИМ

Сензорот за светка ноќ за сликање светли, живи бои во темнината на ноќта

Ноќниот режим го збогатува квалитетот на сликата кај фотографии сликани во услови на слаба осветленост, доловувајќи јасни слики брзо дури и во темнината на ноќта.

Индивидуални слики од три лица се појавуваат редоследно и секоја фотографи се споредува со вклучен и исклучен Ноќен режим. Сликата сликана со Ноќен режим, што се прикажува со жолтата икона во долниот десен агол, е многу подетална и има побогати бои.

Неколку мостови на кеј со темноцрвени светла што се отсликуваат во водата под мостот и маж во кожна јакна кој гледа напред.
Неколку мостови на кеј со црвени светла што се отсликуваат во водата под мостот и жена во кожна јакна завртена лево.
Жена во кожна јакна потпрена врз мост на кеј осветлен со темноцрвени светла и гледа надолу кон камерата.
Одрекување од одговорност

Доловено со Galaxy S21 Ultra 5G.

НЕВЕРОЈАТНО ГЛАДОК СО 120 HZ

Нашето најглатко прелистување на екран за да продолжите да ги гледате сите ваши навестувања на веб-содржина

Од гледање видеозаписи до гејминг, збогатете го вашето доживување со најглаткиот екран со 120 Hz, непречено прелистување и брз одговор на допир.

Повеќе слики се префрлаат брзо одгоре надолу за да демонстрираат непречено прелистување со 120 Hz.

Слика одблиску од прст што допира минијатура на екранот на серијата Galaxy S21 Ultra.

120 Hz, дури и на WQHD+

Ексклузивно на Galaxy S21 Ultra 5G во Galaxy, неговата висока резолуција WQHD+ сега поддржува адаптибилна стапка на освежување до 120 Hz за целосно непречен приказ.

Ноќна сцена од тркачки автомобил што се движи со брзина од 378 км/ч.
Слика одблиску од дланка што се обидува да го допре екранот на серијата Galaxy S21 Ultra на кој се прикажува текстуална содржина го демонстрира најглаткото доживување со прелистување.

НЕВЕРОЈАТНО ГЛАДОК СО 120 HZ

Нашето најглатко прелистување на екран за да продолжите да ги гледате сите ваши навестувања на веб-содржина

Од гледање видеозаписи до гејминг, збогатете го вашето доживување со најглаткиот екран со 120 Hz, непречено прелистување и брз одговор на допир.

Повеќе слики се префрлаат брзо одгоре надолу за да демонстрираат непречено прелистување со 120 Hz.

120 Hz, дури и на WQHD+

Ексклузивно на Galaxy S21 Ultra 5G во Galaxy, неговата висока резолуција WQHD+ сега поддржува адаптибилна стапка на освежување до 120 Hz за целосно непречен приказ.

Ноќна сцена од тркачки автомобил што се движи со брзина од 378 км/ч.
Слика одблиску од дланка што се обидува да го допре екранот на серијата Galaxy S21 Ultra на кој се прикажува текстуална содржина го демонстрира најглаткото доживување со прелистување.
Одрекување од одговорност

Стапката на освежување може да се разликува според апликација и тип содржина.

Се поддржува од 10 Hz до 120 Hz

ДИНАМИЧЕН AMOLED 2X

Најжив и најсветол екран во паметен телефон

Нашето досега најневеројатно доживување на екран.
Живобоен приказ без отсјај и уште посветол дење.

Светлозелен, бежов, портокалов, црвен и светлосин прав лебде во воздухот во облик на плочи што се преклопуваат.

Група од четири различни слоја што ги демонстрираат компонентите на екранот AMOLED.
Разнобојна и жива сјајна пудра се распрскува за да го демонстрира прекрасниот ДИНАМИЧЕН AMOLED 2X екран.

ДИНАМИЧЕН AMOLED 2X

Најжив и најсветол екран во паметен телефон

Нашето досега најневеројатно доживување на екран.
Живобоен приказ без отсјај и уште посветол дење.

Светлозелен, бежов, портокалов, црвен, светлосин и кафеав прав лебде во воздухот во облик на плочи што се преклопуваат.

Група од четири различни слоја што ги демонстрираат компонентите на екранот AMOLED.
Одрекување од одговорност

Динамичниот AMOLED екран на Galaxy S21 Ultra 5G доби сертификација од „VDE Germany“ за „100 % волумен на боја кај мобилни“ во опсегот на боја DCI-P3, што значи дека вашите слики не се „исплакнати“ и дека ќе добиете неверојатно живи бои без оглед на различните нивоа на осветленост.

Екранот може да достигне врвна осветленост до 1 500 нита, со што се подобрува контрастот меѓу темните и светлите аспекти на дигиталната содржина за посјаен квалитет на слика, со сооднос на контраст 3 000 000 : 1 што го прави вашето мобилно доживување уште подлабоко.

ПРОЦЕСОР

Досега најбрзиот чип во Galaxy

Супербрзи иновации во перформансите на чипот со надградени CPU, GPU и NPU.

Футуристички чип се врти на средината, а искрите ги демонстрираат податоците што се движат наоколу вдолж линија.

Приказ од автопат ноќе. Сините светла се заматуваат со брзо движење.

Моќен ефект

Компактен, но ефикасен и моќен процесор.

Сините тенки линии се преплетуваат уредно.

ПРОЦЕСОР

Досега најбрзиот чип во Galaxy

Супербрзи иновации во перформансите на чипот со надградени CPU, GPU и NPU.

Футуристички чип се врти на средината, а искрите ги демонстрираат податоците што се движат наоколу вдолж линија.

Моќен ефект

Компактен, но ефикасен и моќен процесор.

Сините тенки линии се преплетуваат уредно.

ИНТЕЛИГЕНТНА БАТЕРИЈА

Батерија што трае подолго од ден, дури и во 5G

Комбинацијата на долготрајна батерија, интелигентен екран и NPU ја штеди енергијата подолго од 24 часа.

Телефон од серијата Galaxy S21 Ultra стои вертикално. На задниот дел на уредот се прикажува внатрешната компонента и течението на батеријата.
Зелена лента од светла со брзо кружно движење.

Полнење над 50% за 30 минути

Продолжете да го користите со Супербрзото полнење

Во зелениот круг пишува 24Ч за да ја опише долготрајната батерија.
Зелена лента од светла се дига брзо оддолу нагоре.

ИНТЕЛИГЕНТНА БАТЕРИЈА

Батерија што трае подолго од ден, дури и во 5G

Комбинацијата на долготрајна батерија, интелигентен екран и NPU ја штеди енергијата подолго од 24 часа.

Телефон од серијата Galaxy S21 Ultra стои вертикално. На задниот дел на уредот се прикажува внатрешната компонента и течението на батеријата.

Полнење над 50% за 30 минути

Продолжете да го користите со Супербрзото полнење

Во зелениот круг пишува 24Ч за да ја опише долготрајната батерија.
Зелена лента од светла се дига брзо оддолу нагоре.
Одрекување од одговорност

Сликата е симулирана за илустративни цели.

Фактичкиот рок на живот на батеријата се разликува во зависност од мрежната средина, одликите и апликациите што се употребуваат, зачестеноста на повици или пораки, број на полнења и голем број други фактори.
Типична вредност тестирана во лабораториски услови на трета страна.
Номиналниот (минимален) капацитет е помал.
Времетраењето на батеријата се заснова врз нашите лабораториски мерења и може да се разликува заради фактори како што се нагодувањата на уредот, шаблоните на користење и работните услови.
За повеќе информации, посетете ја www.samsung.com.

Полначот се продава одделно

Супербрзото полнење е достапно со полнач што поддржува 25 W.

Фактичката брзина на полнење може да се разликува во зависност од фактичкото користење, условите на полнење и други фактори.

ХИПЕРБРЗА 5G

Преземете целосна сезона од омилената серија во секунда

Првокласна врска 5G вградено во комерцијален паметен телефон.

Пурпурни светлосни честички се движат со голема брзина како футуристичката брзина на 5G.

Фотографии и видеозаписи наредени густо како во апликацијата Галерија, а горниот дел е заматен како да се прелистува нагоре со голема брзина.
Лево се наоѓаат минијатури од видеозаписи од мостот Голден Гејт во Сан Франциско и Ајфеловата кула во Париз, а десно се вчитува икона што покажува неверојатно голема брзина на преземање со користење на 5G.

ХИПЕРБРЗА 5G

Преземете целосна сезона од омилената серија во секунда

Првокласна врска 5G вградено во комерцијален паметен телефон.

Пурпурни светлосни честички се движат со голема брзина како футуристичката брзина на 5G.

Лево се наоѓаат минијатури од видеозаписи од Тајмс сквер во Њујорк, мостот Голден Гејт со Сан Франциско и Ајфеловата кула во Париз, Хонг Конг и Чикаго, а десно се вчитува икона што покажува неверојатно голема брзина на преземање со користење на 5G.
Фотографии и видеозаписи наредени густо како во апликацијата Галерија, а горниот дел е заматен како да се прелистува нагоре со голема брзина.
Одрекување од одговорност

Потребна е оптимална врска 5G.

5G услугите се поддржуваат во локации со активираната мрежа 5G во земји подготвени за 5G.

Фактичката брзина може да се разликува во зависност од земјата, операторот, корисничката средина и други фактори.

S PEN

Ви го претставуваме првото S Pen за серијата Galaxy S.
Прецизност на врвовите на вашите прсти

Сега со Galaxy S21 Ultra 5G, можете да го користите S Pen за да внесувате транзиции, да отсекувате снимки, да додавате музика и да го создадете вашето ремек-дело.

Лице кое држи Galaxy S21 проверува целосна секвенца од видеозапис што се прикажува во минијатурите во долниот дел. Тој или таа движи една сцена од задниот дел на временската линија нанапред користејќи го S Pen, а потоа го емитува видеозаписот, и демонстрира како некој може прецизно да уредува видеозаписи со S Pen.

Слика одблиску од S Pen над црна заднина.
Чинии со сервиран разнобоен зеленчук рак и риби.

S PEN

Ви го претставуваме првото S Pen за серијата Galaxy S.
Прецизност на врвовите на вашите прсти

Сега со Galaxy S21 Ultra 5G, можете да го користите S Pen за да внесувате транзиции, да отсекувате снимки, да додавате музика и да го создадете вашето ремек-дело.

Лице кое држи Galaxy S21 проверува целосна секвенца од видеозапис што се прикажува во минијатурите во долниот дел. Тој или таа движи една сцена од задниот дел на временската линија нанапред користејќи го S Pen, а потоа го емитува видеозаписот, и демонстрира како некој може прецизно да уредува видеозаписи со S Pen.

Снимка преку рамото на лице што уредува видеозапис на Galaxy S21 Ultra користејќи го S Pen на Samsung.
Слика одблиску од S Pen над црна заднина.
Одрекување од одговорност

S Pen се продава одделно.

S Pen е достапно само со Galaxy S21 Ultra 5G.

Фактичката UX/UI може да се разликува.

BUDS PRO

Однесете го вашето доживување на следните нивоа

Поврзувајте ги непречено Buds Pro на телефоните и таблетите Galaxy и интегрирајте ги нивните способности во еден интуитивен екосистем.

Се отвора црна кутија за полнење на Samsung Galaxy Buds Pro и пар црни Samsung Galaxy Buds Pro излегуваат од кутијата. Откако се вртат во воздух, се враќаат назад во кутијата.

Отсечена слика од Galaxy Buds Pro.

Професионално музичко студио во вашите уши

Доживејте професионален квалитет на звук на Buds Pro со двонасочни звучници.
Нивната Интелигентна ANC сега го блокира звукот и го исклучува за да можете да разговарате.

Пар црни Galaxy Buds Pro се поставени вертикално на кутијата.

Снимајте како професионалец

Доловете го супериорните звуци со вградениот микрофон на Buds Pro и снимајте синхронизиран звук со Galaxy S21 Ultra 5G за професионален видеозапис.

Страничен профил од женска глава со црна Samsung Galaxy Buds Pro во увото.
Слика одблиску од надворешната површина на лева мала ушна слушалка Galaxy Buds Pro.

BUDS PRO

Однесете го вашето доживување на следните нивоа

Поврзувајте ги непречено Buds Pro на телефоните и таблетите Galaxy и интегрирајте ги нивните способности во еден интуитивен екосистем.

Се отвора црна кутија за полнење на Samsung Galaxy Buds Pro и пар црни Samsung Galaxy Buds Pro излегуваат од кутијата. Откако се вртат во воздух, се враќаат назад во кутијата.

Професионално музичко студио во вашите уши

Доживејте професионален квалитет на звук на Buds Pro со двонасочни звучници.
Нивната Интелигентна ANC сега го блокира звукот и го исклучува за да можете да разговарате.

Пар црни Galaxy Buds Pro се поставени вертикално на кутијата.

Снимајте како професионалец

Доловете го супериорните звуци со вградениот микрофон на Buds Pro и снимајте синхронизиран звук со Galaxy S21 Ultra 5G за професионален видеозапис.

Страничен профил од женска глава со црна Samsung Galaxy Buds Pro во увото.
Слика одблиску од надворешната површина на лева мала ушна слушалка Galaxy Buds Pro.
Одрекување од одговорност

Buds Pro се продаваат одделно.

Достапноста на боја може да се разликува во зависност од земја, оператор и друго.

C C

Влечи во било кога насока и истражи ги Galaxy S21 Ultra 5G карактеристиките

Кликнете за да зумирате или одзумирате од галеријата на карактеристики.