27" Заоблен Гејминг Монитор со 240Hz брзина на освежување

LC27RG50FQUXEN
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

1500R

Закривеност на екранот

16:9

Сооднос на слика

300cd/m2

Светлина (стандардна)

3,000:1(Typ)

Статичен сооднос на контраст

Јасно од секој агол

Сега секое место во домот е најдобро. Агол за вертикално и хоризонтално гледање широк 178 степени обезбедува постојан квалитет на сликата од каде и да гледаш. Седни, навали се, стани или легни каде било во собата и гледај ги игрите или филмовите како да ги гледаш пред екранот.

Јасно од секој агол
  • 1500R Закривеност на екранот
  • 16:9 Сооднос на слика
  • 300cd/m2 Светлина (стандардна)
  • 3,000:1(Typ) Статичен сооднос на контраст
  • 1,920 x 1,080 Резолуција
  • 4ms (GTG) Време на одговор

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена.