24" Заоблен монитор C24F390FHU

LC24F390FHUXEN
Големина 24

The item is in the cart.

HDMI влез

HDMI влез

AMD Freesync

AMD Freesync

Flicker Free

Flicker Free

1800R

Закривеност на екранот

Најголемото заоблување на екран за најголемо задлабочувачко искуство при гледањето

Откриј го неверојатното задлабочувачко искуство со овој монитор на Samsung којшто е заоблен повеќе од сите други. Се замотува околу твоето видно поле исто како екранот iMax во локалното кино, екран со 1800 R и 1800 mm радиус на лакот за поголемо заоблување, создава пошироко видно поле, ја подобрува перцепцијата на длабочина и ги минимализира периферните одвлекувања на вниманието за да те навлече подлабоко во својата содржина. Па, без разлика дали се работи за онлајн филм, омилената ТВ-серија или за игра којашто ти го забрзува пулсот, поголемото заоблување на екранот на Samsung комплетно ќе те задлабочи во сите твои мултимедијални содржини

Најголемото заоблување на екран за најголемо задлабочувачко искуство при гледањето

Екран со 1800 R за зголемена удобност при гледањето

• Заобленост на екранот од 1800 R: поголемата крива на екранот со 1800 R ти овозможува лесно лизгање на очите преку целиот екран додека ја задржуваш постојаната оддалеченост за гледање. • Во клиничките тестови спроведени од Одделот за офталмологија при Националниот универзитетски болнички центар во Сеул се покажа дека ова го намалува заморот на очите кај корисниците во споредба со гледањето на монитор со рамен екран.

Екран со 1800 R за зголемена удобност при гледањето

Супериорен квалитет на сликата со напредната технологија за екранот на Samsung

• Најдобар сооднос на контраст од 3000:1 во класата: Технологијата на VA-панелите на Samsung обезбедува сооднос на контрастот од 3000:1 којшто дава подлабоки темни бои, посветли светли бои и побогати бои за појасни и поживописни сцени. • Намалено протекување на светлината: Технологија на заоблен екран на Samsung го минимизира протекувањето на светлината од рабовите на екранот за да се обезбеди поеднообразни темни бои во целата област на гледање.

Супериорен квалитет на сликата со напредната технологија за екранот на Samsung

Беспрекорно и непречено играње игри со AMD FreeSync

• AMD FreeSync: Со динамично синхронизирање на стапката на освежување на екранот со брзината на кадри на сликата, AMD FreeSync го минимизира треперењето и обезбедува беспрекорно и непречено играње игри. • Режим за игри: Режимот за игри веднаш ги оптимизира боите на екранот и контрастот за играње игри за да ти овозможи да уживаш во секоја сцена на најдобар можен начин.

Беспрекорно и непречено играње игри со AMD FreeSync

Неверојатно тенок профил и стилски заоблен дизајн

• Супер тенок заоблен панел: Со зачудувачки тенок профил од 11,9 mm – тенок колку пенкало, цврстиот заоблен панел е за повеќе од половина потенок во споредба со претходните модели со заоблен екран • Едноставен кружен држач: едноставен кружен држач елегантно го надополнува тенкиот заоблен панел

Неверојатно тенок профил и стилски заоблен дизајн

Еколошката технологија за штедење на Samsung ја намалува потрошувачката на енергија и влијанието врз средината

• Поставка за автоматска осветленост за заштеда на енергија: Еколошката технологија за заштеда на Samsung течно ја прилагодува осветленоста на екранот според луминисценцијата на темните бои на екранот за да ја намали потрошувачката на енергија до 10 %* • Двојни рачни поставки за осветленост: Осветленоста на екранот може исто така да се постави и рачно на 25 % или 50 % од максимумот*

Еколошката технологија за штедење на Samsung ја намалува потрошувачката на енергија и влијанието врз средината

* Според внатрешно тестирање

Не ги уморува очите за поудобно искуство при гледањето

• Режим на штедење на очите: Со намалување на емисиите на сина светлина, којашто ја стимулира ретината повеќе од другите бои, режимот за штедење на очите го намалува заморот на очите и обезбедува поудобно искуство при гледање. • Без треперење: Технологијата „Без треперење“ на Samsung го минимизира треперењето на екранот коешто ти го одвлекува вниманието за да ти овозможи да работиш и играш подолго со поголема удобност.

Не ги уморува очите за поудобно искуство при гледањето
  • 1800R Закривеност на екранот
  • 16:9 Сооднос на слика
  • 250cd/m2 Светлина (стандардна)
  • 3,000:1 (вообичаено) Статичен сооднос на контраст
  • 1920 x 1080 Резолуција
  • 4(GTG) Време на одговор

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена.