27" WQHD заоблен монитор со стапка на освежување од 144 Hz

LC27JG50QQUXEN
Боја ЦрнаЦрна

The item is in the cart.

Резолуција WQHD

Резолуција WQHD

Брзо освежување од 144 Hz

Брзо освежување од 144 Hz

Заоблен за удобност

Заоблен екран

1800R

Закривеност на екранот

Види ја големата слика со WQHD

.

Види ја големата слика со WQHD

Резолуција WQHD

Со до 1,7 пати поголема густина на пикселите споредено со Full HD, резолуцијата WQHD не само што дава неверојатно детални и остри слики, туку и создава поширок работен простор што ти дозволува да гледаш поголем дел од твоите документи и веб-страници на екранот со помалку лизгање и зумирање.

Резолуција WQHD

Брзо освежување од 144 Hz

Брзата стапка на освежување на екранот од 144 Hz обезбедува беспрекорно рамномерна сцена и може да се прилагоди на 60 Hz/120 Hz за оптимална изведба на мониторот.

Брзо освежување од 144 Hz

Заоблен за удобност

Кога гледаш на монитор со рамен екран подолго време, очите прават мали, но постојани промени во фокусот што доведуваат до замор. Заоблениот екран на CJG5 им овозможува на твоите очи да одржуваат постојан фокус низ целиот екран, што резултира во поудобно искуство при гледањето.

Заоблен за удобност

Повеќекратни режими на екранот

Режимот за игри на CJG5 веднаш ги оптимизира нивоата на црна гама, стапките на контраст, острината и поставките за вредност на бојата за кој било жанр на игра или филм.

Повеќекратни режими на екранот

Кориснички интерфејс во стил за игри

Менито на контролната табла на екранот ти овозможува моментален преглед на клучните поставки. Со добитникот на „Наградата за добар дизајн“ (Good Design Award), контролата е секогаш во твоите раце.

Кориснички интерфејс во стил за игри

Сооднос на контрастот 3000:1

Технологијата на VA-панелите на Samsung обезбедува сооднос на контрастот од 3000:1 којшто дава подлабоки темни бои, посветли светли бои и побогати бои за појасни и поживописни сцени во филмовите и игрите.

Сооднос на контрастот 3000:1
  • 1800R Закривеност на екранот
  • 16:9 Сооднос на слика
  • 300cd/m2 Светлина (стандардна
  • 3,000:1 (вообичаено) Статичен сооднос на контраст
  • 2,560 x 1,440 Резолуција
  • 4(GTG) Време на одговор

Како се совпаѓа едно со друго

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена.