Odyssey | T1

Обединети во следната ера

Родена е нова легенда. Samsung x T1 е најдобриот тим со иновации на мониторот што се репер во индустријата и првокласна експертиза за eSports. Сега, професионалниот гејминг оди на следно ниво.

 United to the next era

Непобедлив

Доминирај со секој непријател со помош на панорамскиот дисплеј и играј секогаш како професионалец.

Незапирлив

Отстрани ги сите доцнења за да останеш на врвот на секоја табела, пред противниците.

Доминација

Потони во светови на хиперреализам и собери инспирација за жестоки битки.

Бр. 1 гејминг монитор во светот

По првото пуштање во продажба на гејминг мониторот во 2016 година, Samsung сега го пушта во продажба својот гејминг производ, Odyssey, за да се позиционира како моќен играч и да го зголеми својот удел од 18 проценти на глобалниот пазар на гејминг монитори, почнувајќи од првата половина на 2019 година.

※ Врз основа на податоци од IDC Quarterly PC Monitor Tracker '19. 4Q (основа)
- Дефиниција за гејминг монитор: брзина на освежување над 100 Hz

Истакнато од Odyssey

Заокружи ја играта

Новото најголемо достигнување во технологијата на заоблени екрани, 1000 R, одговара на контурите на човечкото око со што овозможува незамислив реализам.

Фасцинантна резолуција

QLED доаѓа со посветли и пореалистични бои и нијанси за живописен изглед на играта

Суперхерој на победувањето

240 hz RapidCurve™ го отстранува доцнењето за да овозможи возбудлива игра со непречена акција

Со 49” и во форма на лак за да одговара на заобленоста на човечкото око, G9 овозможува неспоредливо реалистично доживување, со неверојатни перформанси, слика со совршен квалитет и неверојатен визуелен дизајн.

G7 е комбинација од исклучително реалистично искуство, неверојатни перформанси, слика со извонреден квалитет и визуелниот дизајн на G9 кој е репер во индустријата, во потемно и покомпактно пакување.

Футуристички дизајн

Дизајнот на осветлување Infinity Core остава силен впечаток. Почувствувајте ја возбудата од победата со футуристичкиот дизајн на Samsung Odyssey.

Најдобриот тим за повеќе од одлична игра

Те чека триумф. Samsung и T1 тргнуваат во заедничка авантура за победи, со здружени сили, за да постигнат повеќе од кога било порано.

Асортиман на производи

49" G9

· Сеопфатен дисплеј од 1000 R со сооднос на аспект 32:9
· Брзина на освежување од 240 Hz со мало доцнење
· Технологија QLED за пореалистично доживување на играта

32" G7

· Сеопфатен дисплеј од 1000 R со сооднос на аспект 16:9
· Брзина на освежување од 240 Hz со мало доцнење
· Технологија QLED за пореалистично доживување на играта

27" G7

· Сеопфатен дисплеј од 1000 R со сооднос на аспект 16:9
· Брзина на освежување од 240 Hz со мало доцнење
· Технологија QLED за пореалистично доживување на играта