FHD Монитор со дизајн без рамка

LS27R350FHUXEN
Големина 27

The item is in the cart.

Expand Your View

Дизајн без рамка

Само акција, Нема чекање

AMD FreeSync

Поголема гејмерска моќ

Режим за гејминг

Беспрекорен тек на акцијата

75hz refresh rate

Прошири го своето гледиште

Едноставен дизајн, целосна софистицираност. Исклучителната изработка ја прави разликата кај овој монитор со рамен екран и сериозен дизајн. Екранот без рамка со 3 страни и држачот во форма на буквата „Y“ придонесуваат за минималистичкиот изглед. Кога користиш поставување на двоен монитор, дисплеите се совпаѓаат совршено така што речиси и нема празнина меѓу нив.

Прошири го своето гледиште

Само акција, Нема чекање

Суперфлуидно доживување на забавата. AMD Radeon FreeSync™ ги синхронизира брзината на освежување на мониторот и графичката картичка и ги намалува сецкањата и кочењата на сликата. Гледај филмови и играј игри без пречки. Дури и кадрите со брза акција делуваат чисто и беспрекорно глатко.

Само акција, Нема чекање

Поголема гејмерска моќ

Ideal game settings instantly give you the edge. Get optimal color settings and image contrast to see scenes more vividly and spot enemies hiding in the dark. Game Mode adjusts any game to fill your screen with every detail in view.

Поголема гејмерска моќ

Беспрекорен тек на акцијата

Сега, целата акција изгледа беспрекорно. Стапката на освежување од 75 Hz дава пофлуидна слика. Независно дали ја гледаш твојата омилена ТВ серија, видео или играш видеоигра, забавата на телевизорот веќе нема доцнење или заматување.

Беспрекорен тек на акцијата

Поголема удобност

Заштити ги очите и направи многу повеќе. Напредната технологија за заштита на видот го намалува заморот на очите за време на долготрајна работа. Технологијата Flicker Free постојано го отстранува заморното и иритирачко треперење на екранот, додека режимот Eye Saver го намалува зрачењето на сина светлина. Очите се одморени и свежи многу подолго.

Поголема удобност

Вистинска разновидност

Поврзи се со повеќе уреди. Преку приклучоците D-sub и HDMI на мониторот, сега повеќе уреди може да се поврзат на него за да имаш целосна флексибилност. Сега, работното опкружување е уште попријатно со дополнителни можности за инпут.

Вистинска разновидност
  • 16:9 Сооднос на слика
  • 250cd/㎡ Светлина (стандардна)
  • 1000:1(Typical) Статичен сооднос на контраст
  • 1,920 x 1,080 Резолуција
  • 5 (GTG) Време на одговор
  • 178°/178° Агол на гледање (хоризонтален/вертикален)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена.