Ignite your winner strenght - EU league launching soon -25,00 € prize pool

Ја претставуваме
Samsung Odyssey лигата

Подготвен ли си да ја ослободиш твојата победничка моќ?

Наградата „Chicken Dinner“ во вредност од 25.000 евра ги очекува најдобрите играчи на PUBG од Европа. Овој неповторлив онлајн спектакл е бесплатен и отворен за сите – само регистрирај се заедно со екипата, спреми го тавчето и впушти се во борба! Па, што чекаш?