Промоција на бела техника: 5 години гаранција на машини за сушење и перење на алишта

Mногу нешта можат да се случат за пет години, затоа Ви даваме 5 години гаранција на сите Samsung машини за сушење на алишта и комбинирани машини за перење и сушење на алишта.
Важи од 01/10/2019 до 31/12/2019 Изминато
Промоција на бела техника: 5 години гаранција на машини за сушење и перење на алишта

Mногу нешта можат да се случат за пет години! Добро е да се знае дека со купувањето на Samsung машини за сушење на алишта или комбинирани машини за перење и сушење на алишта, добивате и пет години безгрижност. Веруваме во
нашиот квалитет и затоа Ви даваме 5 години гаранција за сите модели на машини за сушење на алишта и машини  а перење и сушење на алишта, купени во периодот од 1.10. дo 31.12.2019.  

Samsung машините за сушење на алишта Ви обезбедуваат широк спектар на иновации и паметни решенија кои ќе Ви помогнат на полесен, побрз и економичен начин да ја исушите Вашата облека.

Паметниот Систем OptimalDry™ во Samsung машините за сушење на алишта Ви обезбедува постојано подесување на времето за сушење за најдобар резултат, а истовремено ја штити облеката од оштетувања.

На располагање Ви е циклусот за брзо сушење 35, наменет за мали количини на облека кои се подготвени да се носат за само 35 минути! Заштеда на времето Ви овозможува и ѕmart check системот кој преку апликација на Вашиот паметен телефон автоматски ги надгледува евентуалните грешки и ги открива проблемите во работата на машината, а со тоа Ве заштитува од можните трошоци за поправки.

На промоцијата 5 години гаранција се и Samsung комбинираните машини за перење и сушење на алишта, кои во еден уред Ви овозможуваат лесно и брзо користење на двете потребни опции. Покрај понудената, со купувањето на оваа машина обезбедувате и дополнителна гаранција од 10 години на моторот со дигитален инвертер, кој обезбедува врвна енергетска ефикасност, минимална бучава и долготрајни перформанси.

Ќе заштедите време и на помалите количества на алишта со програмата за брзо перење креирана брзо и ефикасно да ја чисти облеката со мали нечистотии. На располагање Ви е и технологијата Air Wash за освежување и дезинфекција на облеката, така што секогаш да мириса на свежо.

Комплетната листа со производи побарајте ја на страницата samsung5godinigarancija.mk и изберете ги оние коишто најмногу недостасуваат во Вашиот дом.

 

За да остварите право на 5 години гаранција, уредот мора да биде регистриран на интернет страницата samsung5godinigarancija.mk најдоцна 60 дена од денот на купувањето.

 

Доколку Ви се потребни било какви дополнителни информации, можете да ги добиете преку корисничкиот сервис: 00389 23 207 777, по цена на локален повик за фиксна и мобилна мрежа.

Брзо и попаметно

Брзо до суви алишта со помали трошоци!

Опсегот на иновации и паметни решенија во машините за сушење Samsung ќе им овозможи на вашето домаќинство полесен, побрз и поекономичен начин да ја исушите облеката со повеќе слободно време.
Системот OptimalDry е паметен систем за сушење со сензори за влага, температура и за чистење на менувачот на топлина. Континуирано го приспособува времето на сушење за да се добијат најдобри резултати, а истовремено ги штити алиштата од оштетување и троши помалку електрична енергија.

Машини за сушење алишта

Брзо и чисто

Брзо до чиста облека со повеќе свежина!

Комбинацијата на практични решенија и иновации во машините за перење и сушење на Samsung ќе ви овозможи поефикасен и полесен начин за миење и сушење на облеката.
Ќе заштедите време со програмата за брзо перење дизајнирана да пери помали количини облека за 15 минути. Свежиот мирис на облеката е одговорност на технологијата AirWash за освежување и дезинфекција. Купувањето на оваа машина исто така ви обезбедува дополнителна 10-годишна гаранција на моторот со дигитален инвертер.

Машини за сушење алишта