ТВ промоција : Посебна понуда 20% попуст!

Samsung Ви дава 20% попуст на купување на UHD моделите телевизори од сериите RU8002 и RU74xx.
Важи од 01/10/2019 до 17/11/2019 Изминато
50 години. За посебна пригода имаме посебна понуда!

Teлевизорите се неизоставен дел од Вашиот дом, затоа сакаме да Ви го разубавиме секој момент поминат во гледање на омилената содржина. Samsung UHD телевизорите ви овозможуваат подобар квалитет на сликата кој ќе Ве одушеви. Секој детал ќе го приметите лесно и во најтемните или најсветлите кадри. Специјалниот чип овозможува прикажување на природни бои кои ќе ви остават впечаток како содржината да ја гледате во живо. Уживајте во јасните и остри слики со 4K UHD резолуцијата. Телевизорите на Samsung 4K UHD имаат 4x повеќе пиксели од FHD телевизорите.

 

Современиот и елегантен дизајн на UHD телевизорите природно ги исполнува контурите на Вашиот простор со својата префинетост. Затоа разубавете го Вашиот ентериер и обезбедете си уште подобро доживување при гледањето на омилената содржина. Tенок, модерен и едноставен!

 

Функцијата затемнување го дели и обработува екранот во мали блокови така да можете да видите повеќе прецизни детали.

 

Со HDR технологијата гледајте содржина со повеќе детали и со подобра експресија на бои.


Со функцијата автоматско засилување на распонот на светлина на телевизорот, контрастот се прилагодува и Ви дава пореални слики.Искористете ја специјалната понуда која трае само од 01/10/2019 дo 17/11/2019. Oстварувате право на 20 % попуст при купување на Samsung UHD модели од серијата RU8000 и RU74xx.


Пописот на модели вклучени во промоцијата можете да го најдете тука.

Совршен ТВ за повеќе детали и за појасна слика

Samsung UHD RU8002

Samsung RU8000 e 4K телевизор со совршен квалитет на слика. Во темна соба прикажува длабоки црни нијанси.

Поседува префинета SDR светлина и добро ракување со рефлексија. Исто така, има широка палета на природни бои која овозможува совршена слика. Далечинското ракување е одлично со брза временска реакција, па така, не може да се забележи доцнење при користењето.

 UHD TV 2019 RU8000

Samsung UHD RU74XX

Единствен телевизор кој овозможува слика во кристално јасни бои. Функцијата „Dynamic Crystal Color" овозможува сè да гледате како во вистинскиот живот.

HDR технологијата задолжена е за скриените детали! Овозможува верен приказ со широк опсег на осветлување и Ви овозможува чисто уживање дури и во најтемните сцени.

Samsung UHD RU74XX