ТВ промоција :   Продолжено e чувството на безгрижност. Загарантирано!

Samsung Ви нуди 5 години гаранција и безгрижност со купувањето на кој било QLED телевизор од 2019 година.
Важи од 22/11/2019 до 15/01/2020 Изминато
ТВ промоција: Продолжено чувство на безгрижност. Загарантирано!

За најдоброто уживање важни се квалитетот и безгрижноста .


QLED телевизорите покажаа квалитет и овозможија ново искуство кое Ве преместува во реалноста. Со нив имате можност во секоја сцена да се нурнете уште подлабоко и пореално.


Со амбиенталниот начин на работа Вашиот телевизор станува многу повеќе од традиционален домашен уред. Вашиот дом ќе го исполни со врвни декоративни содржини кои можете сами да ги изберете.


Со QLED телевизорите почнувате да го создавате Вашиот паметен дом. QLED серијата од 2019 година е компатибилна со уште повеќе уреди, што значи дека можете да ги поврзете и да уживате.


Сите овие карактеристики корисни се за современиот начин на живеење, но покрај нив важно е да ја имате и безбедноста која ќе Ви овозможи подолго задоволство. Затоа искористете ја можноста да добиете петгодишна гаранција на купениот телевизор од QLED серијата.

 

Комплетната листа со производи од промоцијата побарајте ја на страницата samsung5godinigarancija.mk.

 

За да остварите право на 5 години гаранција, уредот мора да биде регистриран на интернет страницата samsung5godinigarancija.mk најдоцна 60 дена од денот на купувањето.

.
Aкцијата важи од 22.11.2019 дo 15.01.2020.

 

Уживајте во безбедноста

5 години гаранција.

QLED серијата го промени доживувањето на секој дом. Врвниот дизајн и најдобрата технологија се идеална комбинација за совршено искуство, а кога ќе се додадат и 5 години безбедност тоа станува незаборавнo!

Уживајте во QLED телевизорот и во единствената 4К и 8К резолуција која донесува автентично искуство!

Со 5 години гаранција ќе се чувствувате пријатно, среќно и опуштено.

5 години гаранција