Barosa BMF со технологија на дигитален инвертор

RL4353RBASL/EO
Боја СреброСребро

The item is in the cart.

435 ℓ

Нето вкупно (литри)

700 mm

Нето ширина (cm)

1850 mm

Нето висина на куќиштето со шарка (cm)

705 mm

Нето длабочина со рачка на вратата (cm)

Направен за да заштеди пари - и да ја чува животната средина

Истовремено ги чува и продуктите и животната средина. Новиот фрижидер Samsung троши 20% помалку енергија од конвенционалните модели. Овој фрижидер користи нови технологии за енергетска ефикасност и ти помага да заштедиш енергија.

Направен за да заштеди пари - и да ја чува животната средина

Интелигентно ладење за оптимална ефикасност

Системот Smart Sensor, дизајниран за да ги оптимизира перформансите за ладење на фрижидерот, користи пет сензори за следење на температурата во твојата кујна и на нивото на влажност на воздухот во фрижидерот, дури и на твоите обрасци на користење - врз основа на тоа извршува соодветни нагодувања. Сѐ што треба да направиш е да го наполниш фрижидерот. Дури постои и сензор што ќе те предупреди ако ја оставиш вратата предолго отворена. Чувај ја својата храна совршено свежа, а твојата сметка за електрична енергија направи ја помала.

Интелигентно ладење за оптимална ефикасност

Уживај во заштедата на енергија, тивкото работење и во 10-годишната гаранција

За разлика од конвенционалните компресори што континуирано се движат и застануваат, дигиталниот инвертор компресор Samsung врши помали нагодувања врз основа на нивото на влажност и режимот на користење. Ова помага во одржувањето на постојана температура, го намалува оштетувањето на компресорот заради поголема сигурност и ја сведува бучавата на минимум. Исто така, ќе уживаш во безгрижноста што ти ја носат помалите сметки за струја и гаранцијата од 10 години.

Уживај во заштедата на енергија, тивкото работење и во 10-годишната гаранција

Полица што се отвoра за да се обезбеди повеќе простор

Полицата што може трипати да се преклопи ти ја дава флексибилноста што е потребна за паметно чување на големи предмети како никогаш порано. Целосно склопи ја полицата кога во фрижидерот мора да ставиш торта на повеќе ката или кула croque en bouche. Или свиткај ја полицата на половина за да сместиш високи, но тесни работи, како што се голем картон со сок од портокал додека го чуваш просторот за складирање.

Полица што се отвoра за да се обезбеди повеќе простор

Оградите на вратата се приспособуваат на твојот променлив вкус

Со оглед на тоа дека листата за шопинг се менува секоја недела, фрижидерот Samsung е дизајниран со четири поединечно приспособливи огради на вратата што ти помагаат лесно и соодветно да ги чуваш своите продукти. Оградите може да се постават повисоко или пониско за да заградат повеќе шишиња, а подлабоките огради може да ја држат поголемата амбалажа за пијалак и/или два реда сок во лименки.

Оградите на вратата се приспособуваат на твојот променлив вкус

Едноставно дизајниран за да обезбеди повеќе простор за храна

Единствени големи работи во фрижидерот треба да бидат продуктите што ќе ги купиш, а не робусните светилки и отвори. Едноставниот дизајн на внатрешниот ѕид на фрижидерите Samsung го проширува просторот за складирање со стратегиски поставените отвори Multi Flow и LED-светилките што го чуваат просторот, а истовремено го задржуваат елегантниот и софистициран изглед на внатрешноста.

Едноставно дизајниран за да обезбеди повеќе простор за храна

Енергетската ефикасност никогаш не била посветла

Софистицираните Samsung LED-светилки, сместени на двете страни во внатрешноста на просторот, носат посветло, поприродно осветлување за попријатно гледање. Полесно пронајди го тоа што го бараш, дури и ноќе, без вклучување на светилката во кујната. LED-светилките, исто така, емитираат помала топлина од конвенционалните светилки, а тоа помага фрижидерот секогаш да биде постојано ладен. Тоа е одлична идеја чие време дојде.

Енергетската ефикасност никогаш не била посветла

Модерниот LED ги донесува информациите во преден план

Новиот фрижидер Samsung, со неговото модерно сино LED-осветлување, има посилни сетила од конвенционалните модели. Дисплејот е поставен на предната страна, над горната полица, така што може лесно да му пристапиш и да управуваш со нагодувањата. Не мора да ги вадиш продуктите и да досегнуваш до задниот дел за да ја нагодиш температурата или за да избереш режим, како што е режимот Power Freeze.

Модерниот LED ги донесува информациите во преден план

Multi Flow

Опцијата Multi Flow функционира на сите нивоа - со мали отвори над секоја полица - и одржува рамномерна температура во целиот фрижидер, особено по отворањето на вратата. Истовременото ладење на секој дел во секој оддел ти помага твојата храна подолго да остане свежа.

Multi Flow

Блескава декоративна полица

Секој елемент на новиот фрижидер е дизајниран за да импресионира, вклучително и блескавите декоративни полици. Избери меѓу рабовите од нерѓосувачки челик или завршен слој од необработен метал. И двата додаваат допир на елеганција и гламур што не може да се најде кај конвенционалните фрижидери.

Блескава декоративна полица

Дезодоранс

Овој хигиенски дезодоранс совршено ги отстранува непријатните мириси, чувајќи го оригиналниот вкус на храната.

Дезодоранс
  • 435 ℓ Нето вкупно (литри)
  • 700 mm Нето ширина (cm)
  • 1850 mm Нето висина на куќиштето со шарка (cm)
  • 705 mm Нето длабочина со рачка на вратата (cm)
  • 85 kg Нето тежина (кг)
  • Сеопфатно ладење Тип на ладење

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена