RB6000M Вграден фржидер со технологија Twin cooling plus , 263ℓ

BRB260187WW/EF
Боја Снежно белаСнежно бела

The item is in the cart.

Twin cooling plus

Twin cooling plus

Ја одржува храната посвежа

Ладење со метал

Компресор со дигитален инвертор

Компресор со дигитален инвертор

263 ℓ

Нето вкупно (литри)

Влажна свежина

Twin cooling plus

Twin Cooling Plus™ технологијата ги оптимизира температурата и влажноста во фрижидерот и во замрзнувачот. Го лади секој дел посебно и спречува да се мешаат мирисите ко користење на посебни испарувачи и системи за ладење, па храната подолго време ја задржува влагата и свежината и својата природна арома и вкус.

Twin cooling plus

Нема повеќе мрзнење и мраз

No Frost модел

Технологијата No Frost ја зголемува циркулацијата на воздух за да одржува константна температура во секој агол од фрижидерот, со што спречува натрупување на мраз. Исто така, многу побргу ја постигнува посакуваната температура, го продолжува траењето на системот за ладење и спречува губење на енергија за одмрзнување.

Нема повеќе мрзнење и мраз

Промена со допир

CoolSelect Plus

Зоната CoolSelect Plus е крајно флексибилна, бидејќи различни храни може да се чуваат на оптимални температури, па остануваат посвежи и повкусни. Може да се претвори од фрижидер во замрзнувач со еден допир со користење на оптимални однапред определени температури од 2°C, -1°C, -5°C или -23°C~-15.

CoolSelect Plus

Ја одржува храната посвежа

Ладење со метал

Металната плоча за ладење во задниот дел на ѕидот од фрижидерот останува ладна и ја одржува оптималната внатрешна температура така што го враќа губитокот на топлина. Ја одржува храната свежа дури и кога често ја отворате и ја затворате вратата. Исто така дава луксузен изглед и многу лесно се брише.

Ја одржува храната посвежа

Контрола насекаде

Dongle ready (Електронски подготвен)

Подготвен е електронски Dongle Ready*, па може да проверите како работи од секое место во секое време со помош на Smart Dongle и апликација (App)**. Може да ги контролирате режимите за брзо ладење, да ја надгледувате температурата и да добивате предупредувања ако вратата е оставена отворена. Исто така може да дијагностицира грешки, па не мора да го читате прирачникот.

* се продава одделно ** Достапно за iPhone и Android уреди. Потребна е безжична конекција.

Dongle ready (Електронски подготвен)

* се продава одделно ** Достапно за iPhone и Android уреди. Потребна е безжична конекција.

Попаметен и траен

Компресор со дигитален инвертор

Компресорот со дигитален инвертор автоматски ја контролира својата брзина на 7 нивоа во зависност од температурата што е потребна за ладење. Поради тоа троши помалку енергија, ја сведува бучавата на минимум и помалку се троши, со цел обезбедување на подолготрајни перформанси. А за да бидете потполно смирени, неговите перформанси имаат 10- годишна гаранција*.

* 10-годишна гаранција е ограничена само на компресорот.

Компресор со дигитален инвертор

* 10-годишна гаранција е ограничена само на компресорот.

Лесно земете ги омилените производи

Фиока за вадење

Со фиоката за вадење може лесно да ги складирате и да дојдете до омилените и најчесто користените производи само во фрижидерот. Може да ја користите како фиока или може да се извади, па лесно ќе дојдете до сите продукти. А бидејќи е провидна, лесно може да видите што има внатре.

Лесно земете ги омилените производи

Лесно земање на храната

Полица што лесно на лизгање

Отворањето на замрзнувачот честопати значи да се претура по продукти, но полицата Easy Slide лесно се лизга внатре и надвор. Може лесно да ја складираш, подредиш и да ја земеш замрзнатата храна - бргу ќе ги најдеш работите што се позади и во секој агол, и нема неискористен простор.

Лесно земање на храната
  • 263 ℓ Нето вкупно (литри)
  • 540 mm Нето ширина (cm)
  • 1775 mm Нето висина на куќиштето со шарка (cm)
  • 65 kg Нето тежина (кг)

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена