Фрижидер со сеопфатно ладење BRB260000WW

BRB260000WW/EF
Боја БелаБела

The item is in the cart.

Сеопфатно ладење

Сеопфатно ладење

Компресор со дигитален инвертор

Компресор со дигитален инвертор

276 ℓ

Бруто Вкупно (литри)

540 mm

Нето ширина (cm)

Лади во секој агол

Сеопфатно ладење

Системот на сеопфатно ладење рамномерно ја лади внатрешноста на фрижидерот од едниот до другиот агол. Два топлотни сензора во фрижидерот и во замрзнувачот ја следат осцилацијата на температурата. Ладниот воздух излегува низ повеќе отвори на ниво на секоја полица, со што се одржува константна температура и храната останува свежа.

Сеопфатно ладење

Нема повеќе мрзнење и мраз

No Frost модел

Технологијата No Frost ја зголемува циркулацијата на воздух за да одржува константна температура во секој агол од фрижидерот, со што спречува натрупување на мраз. Исто така, многу побргу ја постигнува посакуваната температура, го продолжува траењето на системот за ладење и спречува губење на енергија за одмрзнување.

Нема повеќе мрзнење и мраз

Попаметен и траен

Компресор со дигитален инвертор

Компресорот со дигитален инвертор автоматски ја контролира својата брзина на 7 нивоа во зависност од температурата што е потребна за ладење. Поради тоа троши помалку енергија, ја сведува бучавата на минимум и помалку се троши, со цел обезбедување на подолготрајни перформанси. А за да останеш потполно смирен, неговите перформанси имаат 10- годишна гаранција*.

* 10-годишна гаранција е ограничена само на компресорот.

Компресор со дигитален инвертор

* 10-годишна гаранција е ограничена само на компресорот.

Лесно земање на храната

Easy Slide полица (Замрзнувач)

Отворањето на замрзнувачот честопати значи да се претура по продукти, но полицата Easy Slide лесно се лизга внатре и надвор. Може лесно да ја складираш, подредиш и да ја земеш замрзнатата храна - бргу ќе ги најдеш и замениш работите што се позади и во секој агол, и нема неискористен простор.

Easy Slide полица (Замрзнувач)
  • 276 ℓ Бруто Вкупно (литри)
  • 540 mm Нето ширина (cm)
  • 1775 mm Нето висина на куќиштето со шарка (cm)
  • 550 mm Нето длабочина со рачка на вратата (cm)
  • 58.5 kg Нето тежина (кг)
  • Сеопфатно ладење Тип на ладење

Како се совпаѓа едно со друго

  • Сеопфатно ладење Сеопфатно ладење
  • Компресор со дигитален инвертор Компресор со дигитален инвертор
  • Бруто Вкупно (литри) 276 ℓ
  • Нето ширина (cm) 540 mm

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена