RB6000M Вграден фржидер со технологија Twin cooling plus , 264ℓ

BRB260176WW/EF
Боја Бела Бела

The item is in the cart.

Twin cooling plus

Twin cooling plus

Компресор со дигитален инвертор

Компресор со дигитален инвертор

273 ℓ

Бруто Вкупно (литри)

540 mm

Нето ширина (cm)

Влажна свежина

Twin cooling plus

Twin Cooling Plus™ технологијата ги оптимизира температурата и влажноста во фрижидерот и во замрзнувачот. Го лади секој дел посебно и спречува да се мешаат мирисите ко користење на посебни испарувачи и системи за ладење, па храната подолго време ја задржува влагата и свежината и својата природна арома и вкус.

Twin cooling plus

Нема повеќе мрзнење и мраз

No Frost модел

Технологијата No Frost ја зголемува циркулацијата на воздух за да одржува константна температура во секој агол од фрижидерот, со што спречува натрупување на мраз. Исто така, многу побргу ја постигнува посакуваната температура, го продолжува траењето на системот за ладење и спречува губење на енергија за одмрзнување.

Нема повеќе мрзнење и мраз

Промена со допир

CoolSelect Plus

Зоната CoolSelect Plus е крајно флексибилна, бидејќи различни храни може да се чуваат на оптимални температури, па остануваат посвежи и повкусни. Може да се претвори од фрижидер во замрзнувач со еден допир со користење на оптимални однапред определени температури од 2°C, -1°C, -5°C или -23°C~-15.

CoolSelect Plus

Контрола насекаде

Dongle ready (Електронски подготвен)

Подготвен е електронски Dongle Ready*, па може да проверите како работи од секое место во секое време со помош на Smart Dongle и апликација (App)**. Може да ги контролирате режимите за брзо ладење, да ја надгледувате температурата и да добивате предупредувања ако вратата е оставена отворена. Исто така може да дијагностицира грешки, па не мора да го читате прирачникот.

* се продава одделно ** Достапно за iPhone и Android уреди. Потребна е безжична конекција.

Dongle ready (Електронски подготвен)

* се продава одделно ** Достапно за iPhone и Android уреди. Потребна е безжична конекција.

Попаметен и траен

Компресор со дигитален инвертор

Компресорот со дигитален инвертор автоматски ја контролира својата брзина на 7 нивоа во зависност од температурата што е потребна за ладење. Поради тоа троши помалку енергија, ја сведува бучавата на минимум и помалку се троши, со цел обезбедување на подолготрајни перформанси. А за да бидете потполно смирени, неговите перформанси имаат 10- годишна гаранција*.

* 10-годишна гаранција е ограничена само на компресорот.

Компресор со дигитален инвертор

* 10-годишна гаранција е ограничена само на компресорот.

Лесно земање на храната

Полица што лесно на лизгање

Отворањето на замрзнувачот честопати значи да се претура по продукти, но полицата Easy Slide лесно се лизга внатре и надвор. Може лесно да ја складираш, подредиш и да ја земеш замрзнатата храна - бргу ќе ги најдеш работите што се позади и во секој агол, и нема неискористен простор.

Лесно земање на храната
  • 273 ℓ Бруто Вкупно (литри)
  • 540 mm Нето ширина (cm)
  • 1775 mm Нето висина на куќиштето со шарка (cm)
  • 550 mm Нето длабочина со рачка на вратата (cm)
  • 62 kg Нето тежина (кг)
  • Twin Cooling Plus Тип на ладење

Како се совпаѓа едно со друго

  • Twin cooling plus Twin cooling plus
  • Компресор со дигитален инвертор Компресор со дигитален инвертор
  • Бруто Вкупно (литри) 273 ℓ
  • Нето ширина (cm) 540 mm

Како се совпаѓа едно со друго

Карактеристиките, спецификациите и визуелните прикази се предмет на промена