Galaxy A20e

SM-A202FZODSEE
Боја ПортокаловаПортокалова

The item is in the cart.

Сними го и зачувај го секој момент

Сними го и зачувај го секој момент

Секогаш имај батерија

Секогаш имај батерија

1.6GHz, 1.35GHz

CPU-брзина

720 x 1560 (HD+)

Резолуција (Главен дисплеј)

Galaxy A20e

Galaxy A20e

Комплетната сцена на твојот екран

Со екран Infinity-V од 5,8 инчи од раб до раб со HD+, може да го видиш секој милиметар од твојата содржина. Тоа е најголемиот сооднос на екранот од 19.5:9 досега, којшто ти дозволува да се задлабочиш во игрите и уште повеќе да уживаш во омилените серии.

Комплетната сцена на твојот екран

*Сликите се симулирани за илустративни цели.**Дисплеј Infinity: речиси без жлебови, комплетно предно стакло, екран од раб до раб.***Екранот е измерен дијагонално како целосен правоаголник без да се пресметуваат заоблените агли.

Елегантен со широк спектар на бои

Galaxy A20e удобно лежи во твојата дланка со своите 8,4 mm. Елегантниот и тенок дизајн има прекрасни облини и корисен заден скенер за отпечатоци на прсти. Одбери нијанса што ќе одговара на твојот стил во црна, бела, сина или корална боја.

Елегантен со широк спектар на бои

Двојна камера за да доловиш повеќе

Двојната камера на Galaxy A20e има 13 MP (F 1,9) и ултраширока камера од 5 MP. Со своето видно поле од 123 степени, како и човечкото око, доловува повеќе во секоја слика што ја правите.

Двојна камера за да доловиш повеќе

*Сликите се симулирани за илустративни цели.

Паметни селфи-фотографии

Направи подобро селфи со паметната предна камера од 8 MP. Со фокусот за селфи, ќе може да ја замагли заднината и да се фокусира на твоите карактеристики. Додека пак режимот „Паметна убавина“ ќе се погрижи да изгледаш најдобро во секое време.

Паметни селфи-фотографии

Изрази се себеси

Додај налепници на твоите снимки и користи забавни филтри. Galaxy A20e ти дозволува да ја прикажиш креативната страна.

Изрази се себеси

*Сликите се симулирани за илустративни цели.**Некои движења и изрази може нема да се препознаат.

Секогаш имај батерија

Погрижи се никогаш да не ти снема батерија со 3,000mAh (вообичаено). Може да трае дел ден и има Брзо полнење од 15 W, коешто овозможува брзо да ја дополниш батеријата и да си продолжиш со користењето.

Секогаш имај батерија

*Вообичаената вредност е тестирана во лабораториски услови на трета страна. Вообичаената вредност е проценета просечна вредност земајќи го предвид отстапувањето во капацитетот на батериите меѓу тестираните примероци на батерии според стандардот IEC 61960. Номиналниот (минималниот) капацитет е 2,920 mAh. Фактичкото времетраење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, шемите на користењето и други фактори.

Направен за да се фокусира

Кориснички интерфејс One помага да се фокусираш на она што ти е важно. Хардверот и софтверот работат заедно, па содржината и карактеристиките ти се на дофат и може побрзо да дојдеш до нив. Користи Ноќен режим за удобно искуство во мракот, а јасните и интуитивни визуелни средства овозможуваат лесна употреба на телефонот

Направен за да се фокусира

*Пристапот и достапноста на функциите и апликациите на корисничкиот интерфејс Оne може да се разликуваат во зависност од уредот и оперативниот систем.

  • 1.6GHz, 1.35GHz CPU-брзина
  • 720 x 1560 (HD+) Резолуција (Главен дисплеј)
  • 141 Тежина (g)
  • До 61 Време на репродуцирање аудио (часови)

Како да користам мемориска картичка на мојот паметен телефон?

Како да користам мемориска картичка на мојот паметен телефон?погледни го одговорот

Како да управувате со апликации на вашиот паметен телефон Galaxy

Како да управувате со апликации на вашиот паметен телефон Galaxyпогледни го одговорот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Времетраењето на батеријата е на основа на лабораториски мерења на компанијата и може да варира во зависност од прилагодувањето на уредот, начинот на користење и условите во кој уредот функционира.

* Корисничката меморија е помала од вкупната меморија на уредот заради оперативниот систем што се користи за работа и функционалност на уредот. Достапната меморија на корисниците ќе варира во зависност од вашиот оператор и надградбите на оперативниот систем
* Мрежите поддржани од вашиот уред може да се разликуваат според регионот и давателот на услуги.
* Типична вредност тестирана во независна лабораторија. Типичната вредност е проценетата средна вредност, земајќи ја предвид варијацијата на капацитетот на батеријата меѓу примероците на батерии тестирани според IEC 61960. Оценетата (минимална) моќност е 2920 mAh. Вистинскиот век на траење на батеријата зависи од мрежното опкружување, моделите на употреба и други фактори.
* Измерено дијагонално, димензиите на екранот на Galaxy A20e се 148,2 mm (5,8 ") кога се мерат како целосен правоаголник и 144,2 mm (5,7") кога се сметаат заоблените агли; вистинската област на гледање е помала поради заоблените агли и отворите на фотоапаратите.