Galaxy A70 (Dual SIM)

SM-A705FZBUSEE
Број на SIM картички Dual SIM
Меморија 128 GB
Уреди

The item is in the cart.

Екран со повеќе простор за игра

Infinity U екран

Твојот отпечаток на прст е твојот клуч

Скенер за отпечатоци на прсти

Супер брзо полнење за да си постојано активен

Супер брзо полнење

2GHz, 1.7GHz

Процесор

Galaxy A70

Galaxy A70

Екран со повеќе простор за игра

Големиот екран од 6,7 инчи на Galaxy A70 те доближува уште повеќе до работите што ги сакаш така што ги оживува на екранот FHD+ sAMOLED Infinity-U. Без разлика дали ги пренесуваш или ги гледаш омилените програми, проширениот сооднос на ширина/висина од 20:9 е искуство при гледањето коешто те води во сосема нови светови.

Екран со повеќе простор за игра

*Сликите се симулирани за илустративни цели.**Екран Infinity: речиси без жлебови, комплетно предно стакло, екран од раб до раб.***Екранот е измерен дијагонално како целосен правоаголник без да се пресметуваат заоблените агли. Фактичката област за гледање е помалку заради заоблените агли и пресекот на камерата.

Дизајниран за тебе, дизајниран за живот

Galaxy A70 има минималистички изглед благодарение на интегрираните сензори и отпечатокот на прст на екранот. А со тридимензионалниот дизајн и комбинацијата од стакло и пластика на задната страна, лесно се држи во рака додека одиш на работа или на вечера. Избери од црно, бело, сино или корално за да ти одговара на карактерот.

Дизајниран за тебе, дизајниран за живот

*Сликите се симулирани за илустративни цели.

Три начини за да снимаш и споделуваш повеќе

Тројната камера на Galaxy A70 се состои од ултраширока камера со видно поле од 123 степени слично на човечкото око, како и камера од 32 MP (F 1,7) за светли и јасни фотографии преку целиот ден. Третата е камера за длабочина од 5 MP за приспособување на длабочината на полето.

Три начини за да снимаш и споделуваш повеќе

*Сликите се симулирани за илустративни цели.

Ултраширока и ултраневеројатна

Ултрашироката камера од 123 степени ти дозволува да го снимаш светот без ограничувања. Снимај импресивни сцени под агли како и човековото око. Природно премини од широка на ултраширока за да добиеш повеќе отворени и лесни панорамски снимки коишто ќе направат сликите да ти изгледаат импресивно.

Ултраширока и ултраневеројатна

*Сликите се симулирани за илустративни цели.

Поголем фокус за помало одвлекување на вниманието

Камерата за длабочина од 5 MP ти дозволува да ја приспособиш длабочината на полето пред и после снимањето. Напредната камера за длабочина од 5 MP го отфрла непотребниот шум од заднината на сликите за да направи да изгледаат уште повеќе професионално.

Поголем фокус за помало одвлекување на вниманието

*Сликите се симулирани за илустративни цели.

 • *Сликите се симулирани за илустративни цели. **Достапни се 20 режими со Оптимизаторот на сцени: храна, лице, цвеќиња, затворен простор, куче, сценографија, зеленило, дрвја, небо, планина, плажи, зајдисонце, крајбрежја, градска улица, ноќен поглед, водопад, снег, птица, текст, заднинско осветлување. ***Прецизноста на Оптимизаторот на сцени може да се разликува во зависност од условите за фотографирање, вклучително и повеќе објекти, надвор од фокус или подвижни објекти.
 • *Сликите се симулирани за илустративни цели. **Прецизноста на откривањето недостатоци може да се разликува во зависност од околните услови или објектот.***Откривањето трепкање и замаглување најдобро функционира кога во рамката има три или помалку луѓе, 1,5 метри или поблиску до камерата.****Откривање на заднинско осветлување известува еднаш на 24 часа ако се открие недостаток. Откривањето заднинско осветлување функционира кога е исклучен HDR.*****GUI може да се промени при ажурирања на апликацијата.

Камера со којашто ќе си во центарот на вниманието

Селфи-фотографиите значат дека си во центарот на вниманието. А со предна камера од 32 MP, твоите фотографии се светли и јасни преку целиот ден за да изгледаш најдобро. Користи го фокусот за селфи за да ги нагодиш длабочината и замаглувањето на заднината.

Камера со којашто ќе си во центарот на вниманието

*Сликите се симулирани за илустративни цели.

 • *Сликите се симулирани за илустративни цели.**GUI може да се промени при ажурирања на апликацијата.
 • *Ако користиш заштитник на екранот, увери се дека дозволува да се користи сензорот Отпечаток на прст на екранот.**GUI може да се промени при ажурирања на апликацијата.

Супер брзо полнење за да си постојано активен

Galaxy A70 е опремен со батерија од 4,500 mAh (вообичаено)*, којашто ти овозможува подолго гледање на повеќе видеа. Ефикасната технологија за Супер брзо полнење од 25 W целосно ја полни батеријата без да ти одзема време. Отсега, може да трошиш помалку време на полнење, а повеќе на користење.

Супер брзо полнење за да си постојано активен

*Вообичаената вредност е тестирана во лабораториски услови на трета страна. Вообичаената вредност е проценета просечна вредност земајќи го предвид отстапувањето во капацитетот на батериите меѓу тестираните примероци на батерии според стандардот IEC 61960. Номиналниот (минималниот) капацитет е 4,400 mAh. Фактичкото времетраење на батеријата може да се разликува во зависност од мрежната средина, шемите на користењето и други фактори. **Фактичката брзина на полнење може да се разликува во зависност од фактичкото користење, условите за полнење и други фактори.***GUI може да се промени при ажурирања на апликацијата.

Прави повеќе со Bixby

 • *За достапност на услугата Bixby, потребно е најавување на сметката на Samsung и мобилен интернет. Достапните функции и карактеристики може да се разликуваат според земјата, регионот и јазикот.**Некои карактеристики на Bixby може да не се достапни во зависност од земјата, регионот, уредите, карактеристиките или јазикот.***Сите спецификации и описи дадени овде може да се разликуваат од фактичките спецификации и описи за производот. Содржините на екранот и сликите се симулирани само за пример. Сите информации за функционалноста, достапноста, карактеристиките, спецификациите, графичките кориснички интерфејси и другите информации за производот дадени тука подлежат на промена без претходна најава или обврска за истата.
 • *За достапност на услугата Bixby, потребно е најавување на сметката на Samsung и мобилен интернет. Достапните функции и карактеристики може да се разликуваат според земјата, регионот и јазикот.**Некои карактеристики на Bixby може да не се достапни во зависност од земјата, регионот, уредите, карактеристиките или јазикот.***Сите спецификации и описи дадени овде може да се разликуваат од фактичките спецификации и описи за производот. Содржините на екранот и сликите се симулирани само за пример. Сите информации за функционалноста, достапноста, карактеристиките, спецификациите, графичките кориснички интерфејси и другите информации за производот дадени тука подлежат на промена без претходна најава или обврска за истата.
 • *За достапност на услугата Bixby, потребно е најавување на сметката на Samsung и мобилен интернет. Достапните функции и карактеристики може да се разликуваат според земјата, регионот и јазикот.**Некои карактеристики на Bixby може да не се достапни во зависност од земјата, регионот, уредите, карактеристиките или јазикот.***Сите спецификации и описи дадени овде може да се разликуваат од фактичките спецификации и описи за производот. Содржините на екранот и сликите се симулирани само за пример. Сите информации за функционалноста, достапноста, карактеристиките, спецификациите, графичките кориснички интерфејси и другите информации за производот дадени тука подлежат на промена без претходна најава или обврска за истата.

Помалку неред за подобро користење

Кориснички интерфејс One ти помага да се фокусираш на она што ти е важно. Хардверот и софтверот работат заедно, па содржината и карактеристиките ти се на дофат и може побрзо да дојдеш до нив. Користи Ноќен режим за удобно искуство во мракот, а јасните и интуитивни визуелни средства овозможуваат лесна употреба на телефонот.

Помалку неред за подобро користење

*Достапноста на функциите, апликациите и услугите на корисничкиот интерфејс Оne може да се разликува во зависност од уредот, верзиите на оперативниот систем и земјата. **Сликите на уредот и екранот се симулирани за илустративни цели. ***GUI може да се промени при ажурирања на апликацијата.

Податоците се заштитени однадвор и одвнатре

 • *Достапноста на услугава може да се разликува во зависност од државата.**GUI може да се промени при ажурирања на апликацијата.
 • *Достапноста на услугава може да се разликува во зависност од државата.**GUI може да се промени при ажурирања на апликацијата.
 • 2GHz, 1.7GHz Процесор
 • До 24 Време не репродуцирање видео (часови)
 • 32.0 MP + 5.0 MP + 8.0 MP Задна камера - Резолуција (Повеќекратна)
 • MicroSD (До 512GB) Поддршка на надворешна меморија

Како да користам мемориска картичка на мојот паметен телефон?

Како да користам мемориска картичка на мојот паметен телефон?погледни го одговорот

Како да управувате со апликации на вашиот паметен телефон Galaxy

Како да управувате со апликации на вашиот паметен телефон Galaxyпогледни го одговорот

Прирачник за корисниците и содржина за преземање

Како се совпаѓа едно со друго

 • Infinity U екран Екран со повеќе простор за игра
 • Скенер за отпечатоци на прсти Твојот отпечаток на прст е твојот клуч
 • Супер брзо полнење Супер брзо полнење за да си постојано активен
 • CPU-брзина 2GHz, 1.7GHz

Како се совпаѓа едно со друго

*Карактеристиките, спецификациите и визуелните елементи на производот се предмет на промени.

*Времетраењето на батеријата е на основа на лабораториски мерења на компанијата и може да варира во зависност од прилагодувањето на уредот, начинот на користење и условите во кој уредот функционира.

* Корисничката меморија е помала од вкупната меморија на уредот заради оперативниот систем што се користи за работа и функционалност на уредот. Достапната меморија на корисниците ќе варира во зависност од вашиот оператор и надградбите на оперативниот систем
* Мрежите поддржани од вашиот уред може да се разликуваат според регионот и давателот на услуги.
* Типична вредност тестирана во лаборатории на трети лица. Типична вредност претставува проценета просечна вредност со оглед на отстапувањето на капацитетот на батеријата меѓу примероците од батеријата тестирани под IEC 61960. Проценетата (минимална) моќност е 4.400 mAh. Траењето на батеријата може да варира во зависност од мрежното опкружување, навиките на употреба и други фактори
* Измерено дијагонално, димензиите на екранот на Галакси А70 се 170,3мм (6,7 ") кога се мерат како целосен правоаголник и 166.0мм (6,5") кога се сметаат заоблени агли; вистинската област на гледање е помала поради заоблените агли и отворите на фотоапаратите.