Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you
  • Дизајн
Дисплеј1
Galaxy Note10+

6.3" FHD+ Dynamic AMOLED Infinity-O Display (2280x1080)
401 ppi
Infinity-O Display

Димензија
Galaxy Note10+

71.8 x 151.0 x 7.9 mm

Тежина
Galaxy Note10+

168g

Боја
Galaxy Note10+

Аура сјајна
Аура црна
Аура бела

Поддршка за S Pen2
Galaxy Note10+

Да
Вклучен е Bluetooth
Воздушни акции

  • Перформанси
Капацитет на батерија3
Galaxy Note10+

3500mAh (типично)3

Супер брзо полнење4
Galaxy Note10+

Да

Безжично полнење5
Galaxy Note10+

Да

Брзо безжично полнење 2,06
Galaxy Note10+

Да

Меморија7
Galaxy Note10+

256GB внатрешна меморија со 8GB RAM

Пристапна точка8
Galaxy Note10+

7㎚ 64-bit Octa-Core Процесор ※ 2.7㎓ (Максимална брзина) + 2.4㎓ + 1.9㎓
7㎚ 64-bit Octa-Core Процесор ※ 2.8㎓ (Максимална брзина) + 2.4㎓ + 1.7㎓

Отпорен на вода и прашина9
Galaxy Note10+

IP68

Оперативен систем
Galaxy Note10+

Android 9 (Pie)

  • Камера
Предна камера
Galaxy Note10+

Двоен пиксел 10MP AF, Отвор: F2.2

Задна камера
Galaxy Note10+

Тројна камера со двојно стабилизирање на сликата
·Камера со телеобјектив (PDAF 12MP, Отвор: F2.4)
·Камера со широк опсег (Супер брз двоен пиксел 12MP AF, Двоен отвор: Режим F1.5/ Режим F2.4)
·Камера со ултра широк опсег (16MP, Отвор: F2.2)

Видео во живо со фокус
Galaxy Note10+

Да

Микрофон што селектира звуци
Galaxy Note10+

Да

Супер стабилна
Galaxy Note10+

Да

Двоен отвор
Galaxy Note10+

Да
Задната камера со леќа за широк опсег ги поддржува режимите F1.5 и F2.4

Сликање со ултра широк опсег
Galaxy Note10+

Да
Камерата со ултра широк опсег може да создава фотографии, видеа и панорамски фотографии со ултра широк опсег